Da vidimo sta su ovaj put Ole i Mike spremili.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Unistise nas neiskoriscene sanse i gmaz Mos, idiot jedan!
Ne zameram im nista previse... i fizicki i mentalno istroseni, velika steta samo sto direktan konkurent ne igra bas nista, ali to je sportsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ogroman kiks ovaj poraz.
Kiks koji će teško biti nadoknadiv u smiraj prvenstva.
Kad kažem kiks mislim na broj šansi i gluposti pre svega Freda, De Hee i sramotnoj ofanzivnoj roli Lukakua.
Može braniti sve i svašta onakav Džakin gol Milan Lukač ne sme primiti, ne golman De Heinog kalibra.
Fred je očito zalutao u postavu tima i danas smo videli brojne tehničke-taktičke slabosti koje poseduje igrač ponikao u Brazilu. Od starta je bio igrač manje u polju i nije mi jasna Solskjerova odluka za držanjem u prvih 11 pogotovo posle onakvog prvog poluvremena.
Strelac mnogo slabijeg kalibra, od Roma, ne sme mašiti silne zicere čime je iskopao raku saigračima za klasično samoubistvo.
Nisu samo oni targetirani kao glavni krivci. Ceo tim je u potpunosti podbacio i potonuo baš u nezgodnom trenutku. Ima još da se igra ali znajući zgusnut kalendar, raspored koji nam ni malo ne ide na ruku, biće vraški teško umuljati se među 4.
A tako smo mogli profitirati eventualnim trijumfom da mi još žalije i teže posle negativnog rezultata.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
Comment