Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Haha a Dalo kad li utrcao unutra, posto se vidi kako izlazi. Nije dobio zuti za ovaj izlet?
Ras ko mator
Edit: nije dobio zutisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sjajni su bil obojica, pretrcali boga oca svi.
Smoling je bio perfektan, So, ma jaooo svi ceo dan pricaju samo o Manci
Dobro i ja
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Hahaha Gagi priznaj da me spijuniras nekako -.- i za sek si vec treci put brzisigpic
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostMuRiNjo jE GoVnO kOjE pLjuJe Po SvAkOm KlUbU iZ kOjEg OdE
Zabrljao je na kraju ali bi od njegovih igrača moglo biti nešto.
Sinoć kad je Dalo pržio nisam mogao a da se ne setim Murinja. Čak je i Mektomnija neobično voleo a Mektomni "otkrovenje".
Pogba je uz Lingarda i Ereru možda i najbitniji igrač, Lukaku zablistao i na velikoj sceni (LŠ).
U slučaju da Lindelof postane korektan igrač i podsećanje da je kup UEFA nedostajao u kolekciji, možda bi se Portugalac mogao pamtiti u pozitivnijem svetlu.Last edited by Krojf; 08-03-19, 00:21.
Comment
-
Nema to veze sa Junajtedom, nisam ja primjetio ni ranije da je pljuvao bivše klubove. Jedino je imao s Čelzijem problem ali više zbog Kontea i tih prepucavanja s njim, inače i o njima sve korektno, o Realu (a mogu misliti šta se tamo sve dešavalo u zadnjoj sezoni) takođe itd.
A s navijačima je veza jasna, na Old Trafordu podrška do zadnje utakmice, o gostujućim i pjevanju njegovog imena je i suvišno govoriti.
Postavljanje Kerika i MeKene pored svega što si pobrojao fina stvar.
Comment
Comment