Po meni je njihova odbrana naša prednost.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Mata u timu Martial FC.
https://www.getfootballnewsfrance.co...amental-to-us/
De Gea on Manchester United’s ambitions:
Honestly, we have a team that could win something, with young players who are very ambitious like Paul (Pogba), who is young but has a lot of experience and is fundamental for us. There is also Martial who is unstoppable at the moment in one-on-ones. He is fundamental for our team. We will fight to go all the way to final but first we must eliminate PSG. Then, we will see.Last edited by Ser Gagi; 10-02-19, 16:42.
Comment
-
Ja ne znam koji igrac Uniteda nije rekao da je Martial nešto special. Rio je bas pricao kako su svi u klubu (osim bivšeg trenera) bili u tom fazonu.
Samo ja želim da konačno krene malo više da šutira sa zatvaranjem stopala, da ne ide uvek na taj unutrašnji felš i bananicu. Njegov i Rashfordov šut kad bi se spojili u jedan, dobio bi ultimativnog ubicu.
Comment
-
Da li bi prihvatili remi pre pocetka utakmice?
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostDa li bi prihvatili remi pre pocetka utakmice?
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
Naravo u ovom trenutku mislim da niko i ne misli na derbi posto sutra igramo mnogo vazniju utakmicu u ovom trenutku. Takodje i na toj utakmici ne bi pristao na nereseno pre pocetka meca mada sam svestan da i pored silnih problema koje PSG ima da su oni dalje favoriti za prolazak dalje posto je to ekipa koja nam bas ne odgovara.sigpic
Comment
-
Svaka pobjeda bez primljenog gola je odlican rezultat, pa i 1:0 da dobijemo. Ocekujem, sad vec standardnih 11, pa da se posibamo.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Uhh, teško da nećete primiti gol. PSG jeste oslabljen, ali ima tu još dosta kvaliteta.
Problem je po meni što se vi kao ekipa ne branite dobro. Previše panike i previše prostora kad vas ekipa napada. Jang i Shaw ostavljaju tonu prostora iza sebe. I prekidi su vam rizični. Jel Mbape ide na Janga?
Mislim da će biti golova u toj tekmi, i mislim da bi moglo da bude 2-1, 3-2 ili tako nešto.
Ako sačuvate mrežu, to će biti baš odličan rezultat.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment