Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Real pokusava da dovede Militaa, 50 miliona eura mu je klauzula, to bi odma trebalo uzeti, najtalentovaniji defanzivac na svijetu posle De Lita, sve igra pozadi, desni bek, stoper, zadnji vezni, vrhunska brzina i pas uz fantasticne fizikalijesigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostReal pokusava da dovede Militaa, 50 miliona eura mu je klauzula, to bi odma trebalo uzeti, najtalentovaniji defanzivac na svijetu posle De Lita, sve igra pozadi, desni bek, stoper, zadnji vezni, vrhunska brzina i pas uz fantasticne fizikalije
https://www.youtube.com/watch?v=p3gzt45ZtYANema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Bice epski zajeb ako ispustimo Militaa, pritom Siti i Barselona pokusavaju da dodje do De Jonga iako je PSZ najblizi, Vudvord je jednostavno nesposoban, svi se bore za njega i zele ga, a mi nismo ni u prici.
Od Kulibalija naravno nema nista
sigpic
Comment
-
Mi ne znamo ni 1% sta se radi o transferima kluba, tako je to zadnjih 3-4 prelazna roka i ne znam mi dali smo u prici za Militaa, mozda smo i najblizi, ali niko ne zna. Tako je bilo za Fabinja najblizi kad ono prc nismo ni zainteresovani. Morata je bio na korak od transfera kad ono uzesmo Lukakua. Dzaba pricaju novinari kad pojma nemaju, jedino Di Marzio da se prati ali kad kaze da smo umesani, a ne da prenosi neke price Tuttosporta.
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment