Originally posted by jakvuk
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Malo ljubomore ti neki likovi, da igraci su sretni i dobijaju vec 6tu utakmicu za redom i to zadnjih 2 protiv ozbiljnih protivnika. Sve to srecom, nista takticki, nista man managmentom, samo su srecni eto igraci i sami igraju kako treba
Nista priprema meca protiv Totenhema, gde smo u prvom poluvremenu koristili njihove slabosti i na taj nacin i postigli gol, reakcija klupa govori sve, u fazonu uspelo je, ne i to nije, ipak su igraci srecni i sami su sve ovo odigrali
Comment
-
Pol Ins je najpre kukao za Interom jer su mu ponudili lepe pare a bogami isprsili se i Junajtedu tako da je to palo kao 1 na 10 starom da ga se reši jer je Ins bio prilično rđavog karaktera.
E sad, 1997 lik se vraća na Ostrvo, u jbeni Liverpul, daje nam gol i divlja ispred kopa na Enfildu kao da je osvojio sve. Smrad i ulizica.
Naravno, nije osvojio ništa u Liverpulu i jedini vredni trofeji su mu PL i KPK sa Junajtedom.
Pol Ins je ološ i nema pravo da se javlja sa bilo čim u vezi Junajteda. Njegov klub je Liverpul a ne Junajted, pobrkao je lončiće.
Comment
-
Ne mogu se složiti sa Insom, ko god da je došao svkakao bi digao ekipu i uzeo većinu utakmica, ali ne svih 6 i ne na način na koji je Ole. Ono što se slažem jeste da ovih 6 utakmica ne znači da je on pravi lik za trenera, mada tu se slažemo svi vjerovatno. Ne znam ni koliko je dobronamjerno mišljenje čovjeka koji je prešao u Liverpul, mada je skoro komentarisao Junajted i rekao 'Mi', kao da je Junajtedovac.
Meni primjer Emerija govori da, kog da bilo kad dođe za trenera, ne treba donositi preuranjene zaključke. Mislim jeste da je stanje u Arsenalu generalno katastrofalno i to zbog drugih ljudi a ne zbog Emerija, ali ni on sebi ne pomaže nekim odlukama i potezima koje donosi. Ole je super počeo ali neki konačan i kompletan utisak imaćemo tamo do marta. Mislim da je pozivanje Felana kao asistenta bio pun pogodak u svakom slučaju.
Inače Telegraf prenosi da je Poketino i dalje prvi kandidat za menadžera, s tim da Ole sve više oduševljava ljude u klubu
Comment
-
Ja sam procitao da je uprava odusevljena kako je strucni stab radio u Dubaiju i spremio tekmu protiv Totenhema. Samo nek ovako nastave, ja jos sada bi ostavio istu ekipu da radi, ali sa jednim uslovom, da ta bude celosno ista ekipa, Ole, Phelan, Kerik i Mekena.
Comment
Comment