Originally posted by Lord Aleksoni
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by John Dies at the End View PostPa dobro, i nije bas pocetnik Mozda na velikoj sceni
Ovo je nesto drugo, morace da pokaze kontinuitet, da se nosi sa medijima, da pokaze harizmu. Vidi se napredak i sasvim solidno mu ide za sad, ali ne mora puno ovih 5 pobeda da znaci. Taman ce mu biti jedna polusezona da pokaze je li materijal za Junajted. Nema srecnijeg od mene ako bude. Zato bih ja sacekao sa ugovorm, znamo kako se to zavrsilo sa prethodna 3 trenera.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOde Pavar u Bajern za smijesne pare, 30 miliona funti. Samo 22 godine, moze da igra i kao stoper i kao desni bek, i njega je trebalo juriti. Na Mundijalu je zgazio.
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostJbg tako smo i Fabinja propustili, zadnji vezni i desni bek i mi ne probamo ništa, još navodno htio baš u Junajted. Bitno je da uzimamo Di Mariju i sl. kojim smo rezervna opcija...
Leg'o bi nam Fabinjo ki budali šamar. Može pokrivati više pozicija, bio bi koristan kako okreneš .
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Nemac je još na svetskom povezivan sa Bajernom a i nerealno mi da neko na koga Bajern iz Bundes lige baci oko da pređe bilo gde drugo.sigpic"Well, football is a hard game; there's no denying it. It's a game that can bring out the worst in you, at times."
Comment
-
Šta očekujete protiv Totnama? Ja bih isto kao protiv Njuke, ali Dalo umesto Tonija i Lingard umesto Mate.
Samo da Džons ne zasere opet. Jebote, ko bi rekao da je čoveku 26 godina. Tužna priča skroz, on može da pruži sasvim pristojne partije u kontinuitetu, sve dok inevitably ne zasere ceo meč kiksevima ili se ne povredi. Najtužnije je što je on na ovom nivou bio pre 6-7 godina, sa 19. I ni trunku nije napredovao.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment