Zbog Murinja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by srdjan_sl View PostZvanicno zbog tretmana povrede zadobijene posla starta onog mesara Selvija, a nezvanicno ko zna.
Dobro da je sve OK, nije pazario težu povredu.
A mogao je itekako.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Za kratko vreme OGS stekao simpatije svih. Ja bih se iznenadio da mu Ed ne dozvoli i po završetku sezone da nastavi započeto.
Mislim da će teško Poks negde. Ako i napusti ambiciozne Pevce mislim da je bliža opcija Real nego United.
Norvežanin oseća klub. Zna kako se diše, bio je dugogodišnji deo sistema tako da glasam za Solskjerov ostanak i naredni period.
Comment
-
Nece da produzi ugovor sa Atletikom, ali je realnije da ga uzmemo na ljeto i damo mu poslednji veliki ugovor u karijeri. No barem se juri top stoper, Godin je jedan od najboljih na svijetu. Sto se branjenja gola iskljucivo tice vjerovatno i najbolji. Mada ja bih bio zadovoljan i sa Manolasom za 35 miliona, taj ima sve sem tehniku.sigpic
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostMislim da je Godina završio Inter ili je blizu, tako je preneo onaj Romano..
Što se tiče Poketina, juče je izavio da klub ako želi titule mora da se okrene trošenju i time dao do znanja da će ostati u Tothamu samo ako žele da troše.
Comment
-
Originally posted by Vladan View Post
Nece da produzi ugovor sa Atletikom, ali je realnije da ga uzmemo na ljeto i damo mu poslednji veliki ugovor u karijeri. No barem se juri top stoper, Godin je jedan od najboljih na svijetu. Sto se branjenja gola iskljucivo tice vjerovatno i najbolji. Mada ja bih bio zadovoljan i sa Manolasom za 35 miliona, taj ima sve sem tehniku.sigpic"Well, football is a hard game; there's no denying it. It's a game that can bring out the worst in you, at times."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTi stvarno mislis da ce Lindelof igrati prije Smolinga kad se ovaj oporavi?
Smem i u avi da se kladim ako ti je do igranjasigpic
Comment
Comment