Evo jedne iz svlacionice, jos jednom cestitke momcima na zasluzenoj tituli.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Uprkos svim titulama i povratcima u Chelsea ja sam ubedjen da je covek sanjao klupu MU jos dok je bio u Portu.
Cak mislim da se nameracio da bas ON nasledi Ser-a ali nije se poklopilo. Evo moze sada da dodje sto se nas ovde po forumu tice
Takodje nekim nasim navijacima po svetu smetaju one neke izjave koje vade iz naftalina a sve su bile u fazonu peckanja i njegovog karaktera. NE VOLI DA GUBI.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Sad videh klip Memfisa iz Psv-a od pre godinu dana, pa on je bio zgoljav. Zgoljav bre.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Ne znam da li je bilo, jer me nije bilo neko vreme, ali da li ste videli sta pocini Chong Ajaksu ?
Btw, stigao Li O'Konor u Akademiju za sl sezonu.
Detaljnije o njemu - http://www.independent.ie/sport/socc...-34642975.html
(Nosi br 2)sigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Erik Artur Bler View Postda li ste videli sta pocini Chong Ajaksu ?>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment