Klinac je nizi od Mesija. To desna noga, desno krilo moze ako se ima neki duzi i jaci korak. Ne znam koliko je on brz, vise je okretan i startan.
Greenwood mi je tu super.
U sustini imamo potencijal za te ofanzivne pozicije, da se igra neki fluidni fudbal.
Martial - Rashford - Chong - Gomes - Greenwood - Lingard - Pereira.
Ali ja bih doveo jedno bas ozbiljno desno krilo i da se to zatvori lepo.
Ja se nadam da će Rashford dobijati priliku više kao napadač. On je razbijao kao CF kad su ga gurnuli u prvi tim, i to ne samo golgeterski, nego celokupno.
Totalno mu se menja mindset kad igra levo krilo. Ne znam da l sam video nekad kod nekog igrača da mu toliko utiče na koncentraciju i samopouzdanje.
Kao da ga defanzivni zadaci igrjaući na levom krilu totalno poremete sa završnicom i igrom u poslednjoj trećini.
Taktika koja nama najviše odgovara, po rosteru, je diamond 4-4-2.
Martial/Rashford/Lukaku napadači. Martial i Rashord su savršeni napadači za 4-4-2, jer u 4-4-2 napadači idu i na krilo i utrčavaju iz sredine ka aut liniji neretko.
Mata/Lingard desetke, i piči...
Greenwood mi je tu super.
U sustini imamo potencijal za te ofanzivne pozicije, da se igra neki fluidni fudbal.
Martial - Rashford - Chong - Gomes - Greenwood - Lingard - Pereira.
Ali ja bih doveo jedno bas ozbiljno desno krilo i da se to zatvori lepo.
Ja se nadam da će Rashford dobijati priliku više kao napadač. On je razbijao kao CF kad su ga gurnuli u prvi tim, i to ne samo golgeterski, nego celokupno.
Totalno mu se menja mindset kad igra levo krilo. Ne znam da l sam video nekad kod nekog igrača da mu toliko utiče na koncentraciju i samopouzdanje.
Kao da ga defanzivni zadaci igrjaući na levom krilu totalno poremete sa završnicom i igrom u poslednjoj trećini.
Taktika koja nama najviše odgovara, po rosteru, je diamond 4-4-2.
Martial/Rashford/Lukaku napadači. Martial i Rashord su savršeni napadači za 4-4-2, jer u 4-4-2 napadači idu i na krilo i utrčavaju iz sredine ka aut liniji neretko.
Mata/Lingard desetke, i piči...
Comment