Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Interesantno ce biti kakav ce sastav biti sutra, vidjecemo dali je bilo sukoba mislenja izmedju Murinja i Kerika/Mekene, jer ce oni imati najveci uticaj za sutra.
Intervju juce i pres danas, ovo je muzika nakon 5 godina, koliko je pozitivan Ole
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Koliko pozitivan lik.
Znaci Alexis jos nije spreman.
Sutra 4-3-3 sa Maticem, Fredom i Pogbom na sredini a naprije Mata, Marsijal i Rasford mada mislim da ce Lingard dosta igrati kod Olea
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Naravno da jesu, eno na sajtu SK intervju sa Maticem koji postuje Murinja do imbecilnosti, Felaini sam rekao da ce igrati sta trazi od njega, dva debila francuska su jedina imala problem s njim, ali imaju problem sa klubom takodje, kaznjen jedan, a drugi ce mozda biti zbog ogromnog neprofesionalizma, takve samo sutnuti nogom u dupe iz kluba, oni ne postuju ni tebe kao navijaca, ali tebi to ne smeta, jer imas agendu preka jednom covjeku samo, ali imamo i precih stvari, ta propaganda koju pusite sad, zna se od koga ide, sest godona je proslo, a nista uradjeno nije, proci ce ih ko zna jos koliko nastavi li se fudbalska vladavina Edvarda Vudvorda.sigpic
Comment
-
Originally posted by bici View Post
Samo hrabro i odlucno [emoji173]sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Koja propaganda ?
Da je pozitivnije svakako jeste, da se nije sralo i plakalo na presu i to svakako jeste, kakva je to propaganda?
ED ce da ode sa te pozicije, dovodi se DoF, valjda si procitao. Pre nego sto se uzme Poketino verovatno.
Nije imao problem samo sa Francuzima, eno pre nego sto je otisao opet se sa Souom posvadjao, da se pamti. Sa Sanchezom takodje verovatno. Nije da mu je prvi put, vec vidjeno.Last edited by Ser Gagi; 21-12-18, 12:01.
Comment
-
Propaganda da ljudi nasmijani dolaze na posao preko noci, je li ovo epizoda Southa Parka?
To sto ce Ed da ode sa trenutne pozicije ne znaci da se nece pitati i dalje oko dovodjenja igraca, samo polako, sve ce se vidjeti. Krivac vam je na pogresnoj adresi, ovako ste srali i Van Galu, sjecam se ja odlicno, a ne promijene li se stvari iz korijena, ovako cete srati i Poketinu. Najvaznije od svega nazivate ljude licemjerima, a svrsavali ovdje da dodje Murinjosigpic
Comment
Comment