Sva sreća pa Fergi nije radio one prve godine u ovom dobu, inače bi bio otjeran 10x i možda bi baš Manchester imao ono što je Arsenal s Wengerom a Arsenal obrnuto
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Uroš View PostAlegri. Pošto sjebe Lš a Zidan uzme Juventus, on bi vam bio top fit. Jedino vas on može odvesti do titule.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostSada kada otac ode u Inter i dogodine uzme titulu, a vama dodje Poketino, i budete tri godine 4ti, Miki će mu jebati nacionalnost, napisao bih koju samo nzm odakle je batica.
Nećete okom trepnuti biće 10 godina bez titule. Trepneš još koji put i to je 20. Tanka je nit izmedju Liverpula pre PL i Liverpula sada.
Navijači se iz godine u godinu teše. Arsenalovi isto. Samo ne znam kako je Mančester Junajted to dopustio.
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
"Under consideration"
Pa oni su otpustili čoveka i nemaju jasan planOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Whotf is Simon Stone?
@miloolja
Evo eklatantan primer. Neki SStone nešto izbaljezga na tnjiteru i to se uzima kao činjenica, aksiom.
Izvor je izvesni "Am Told"
Pa tako postoje i "nepogrešivi" koji pak mogu da budu "pogrešivi" zbog neke svoje lične agende.
Radosti tnjitera su beskrajne.
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostSamojedan od najpouzdanijih ako ne inajpouzdaniji novinar na svetu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostLuzercina klasicna. Sa Juveom bih i ja uzeo titulu.
Sta je to on uradio sto prethodnik nije?
Ta tvoja demagogija je najjaca. Pepu nije uspeh sto je uzeo sa Bajernom i Sitijem titule, ali Alegriju jeste sto je uzeo sa Juveom koji je jednako dominantan kao Bajern. I sad je Alegri trenercina, a Pep i Klop neznalice. Prvi jer ima samo 2 Lige Sampiona sa Barsom a Klop jer nema istu sa Dortmundom i Liverpulom. Fino.
Pep i Klop nisu neznalice, dobri treneri i ništa više. Sigurno su u top 15.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNije trenerčina ali takav fudbal igra da može da osvoji. Italijan kad dodje u PL obično pokaže ko je tatica. Alegri je pre toga bio u Milanu. I Alegrija ne hajpuju kao Klopa i Gvardiolu. Neprimetan čovek.
Pep i Klop nisu neznalice, dobri treneri i ništa više. Sigurno su u top 15.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostGde nestadose oni argumenti za trofeje, pa i trosenje para, imanje najboljeg tima u ligi, gubljenje finala? To mene vise interesuje, cenim ja Alegrija mnogo. Valjda sve trenere gledas kroz istu prizmu, poznat si kao objektivan.
Comment
-
Nego jel ima neki "merač pouzdanosti" novinara, msm kako je to "pouzdan", pije čaj sa Glejzerima itd?
U momentima kad se rešavaju bitne stvari u klubu, neko drljavo piskaralo BBCa se poji na samom izvoru, maltene sedi u bordu i prekuckava na tnjiter sve što se priča tamo.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostA vi ste mi baš objektivni. Bolji vam je Gvardiola koji je uzeo dve titule sa Barselonom a serete po Zidanu koji je vezao tri sa Realom. Kao pa to je Real. Nemojte vi o objektivnosti.
A ti izmišljaš da sam ja pljuvao Zidana. Jbg, brate, ne možeš da napišeš gomilu gluposti (po mom mišljenju) i da očekuješ da se niko ne uhvati za to. Napiši lepo, ne volim ih, i pošteno. Kapiraš koliko su smešni tvoji argumenti kada ovako provučemo Alegrija kroz njih, a njega vidim veoma ceniš.sloboda ili ništa
Comment
Comment