Najbitnije je sada da se DoF dovede. Bitnije od svega ostalog. Ako se dozvoli Vudvardu da i ovo leto upravlja, ode sve u tri lepe. Bilo bi dobro i da se taj DoF dovede u narednih mesec-dva jer ga previše posla čeka. Dovođenje menadžera, i rad sa njim na totalnom rebildingu coaching tima koji sam čitao i da je "severely understaffed", dovođenje novog chief scout-a obzirom da nas je Ribalta napustio zbog Zenita(najveći red flag da je gore sve trulo), pa onda i planiranje transfera kako dolaznih tako i odlaznih, podjednako mnogo posla ima. Mora se napraviti plan za narednih 5 godina barem. DoF bi morao da izabere trenera koji će se maksimalno uklopiti u viziju kluba i kome će najviše odgovarati trenutni igrači u klubu. Onda sve to spojiti na kraju jer trenutno izgleda kao da u klubu svako za sebe radi. Pesimističan sam oko svega ovoga, al bez DoFa nema leba.
Ako se DoF ne dovede odmah, onda sam definitivno za Poketina. S tim što u tom scenariju ne bih se nadao nikakvoj tituli. Nego eto, imamo dosta kvalitetnih klinaca, kako u prvom timu , tako i u mlađim kategorijama. Biće jako zanimljivo gledati ih, samo da se spuste očekivanja maksimalno i da se zaboravi na titule.
Ako se DoF ne dovede odmah, onda sam definitivno za Poketina. S tim što u tom scenariju ne bih se nadao nikakvoj tituli. Nego eto, imamo dosta kvalitetnih klinaca, kako u prvom timu , tako i u mlađim kategorijama. Biće jako zanimljivo gledati ih, samo da se spuste očekivanja maksimalno i da se zaboravi na titule.
Comment