Originally posted by Ser Gagi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Crna Guja i ostali otrovi u svlacionici se ne smiju tolerisati pa sve i da lete na terenu... takvu gamad treba odstraniti iz kluba jer ce prije ili kasnije izludjeti i sledeceg trenera kao sto su i ovu istrosenu portugalsku splacinu dokusurili... sa njima u timu nikad nece biti nekog reda i mira.
Daj bilo koga da zavrsi sezonu i da se u medjuvremenu sastavi lista otpisanih.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA zasto ga se SAF onda resio?
Fergusonovo nepisano pravilo bilo je da ni jedan igrač pristigao iz akademije ne može imati preko 20.000 funti sterlinga nedeljno.
Pogba tj Rajola su tražili veće pare i tu je pukla tikva.
Mojes se Fergusonovog pravila odrekao u slučaju Adnan Januzaj jer je ovaj hteo da ide u Siti ako ne dobije adekvatan novac.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA zasto ga se SAF onda resio?
https://www.sportsjoe.ie/football/si...juventus-40860
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View Post
Ovo ponasanje dovoljno govori koliko lik ima problema, a sto se mene tice moze fudbalski da bude i Mesi licno, bitanga je bitanga zauvek.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Moze Poch ali samo ostro. Odmah da presijece sa nekim igracima. Puna podrska za tog novog menaszera da odradi te radikalne mjere, neophodne mjere.
Vise su nam svima preko one stvari preplacena govna. Smeta im ovo, smeta im ono.
Ne bio u kozi Pogbe sada, narednih nekoliko mjeseci, makar na terenu. Ne bude li isporucivao 8/10 partije u kontinuitetu sada ma ima govnjivom motkom da se cera iz kluba.
Ja sam za to da se proda koliko u januaru, za velike pare i idemo dalje.
Uz njega naravno jos mnogi igraci nedostojni dresa Utd koji su placeni previse novca
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
I ja zadovoljan Blanom, više nego solidno rešenje.
Blan je i Pogbin sunarodnik, igrao sa Dešanom i Zidanom, nije igrao doduše finale 1998 jer je ošamario Slavena Bilića ali veliki igrač svetskog i francuskog fudbala, trebao bi biti autoritet Crnom Guji (neloš nadimak btw )
Comment
-
Šta će da se desi kad neki sledeći trener bude imao problem sa Pogbom? Pad u formi i izbaci ga iz prvih 11, a labilnom je ego naravno ogroman? Zmija je zmija, i treba ga se rešiti što pre.
On je pokazao svoje pravo lice. Pre ili kasnije, opet će biti nezadovoljan.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Nadam se da će sledeći trener imati dovoljno velika muda da se reši ovog govneta i vaške što pre.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment