Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
-
sigpic
Comment
-
Sad Iguain i raspadanje.. nisam za njega, ali covek se ne raspada već koliko? Nije baš šta će nam.. ali opet ima mnogo igrača koje bih jurio pre njega.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ne kazem da je los ali ovoliki novac ne vredi. Ne raspada se ovolike godine ali ima 28 godina, to je 29 za prvu sezonu i vec 30 sledece plus PL. Moze mnogo bolje i perspektivnije za taj novac.
Grizmanova klauzula je manje od toga npr. Iguain ne vise od 30-40...Last edited by mikisavic89; 17-04-16, 14:26.
Comment
-
Ko da su prvi to rekli, samo prenose ono sto Balag i Di Marzio pricaju.Ogrebli su se za nesto sto su svi znali.Bild je nemacki Blic.Jedina prava ekskluzivna informacija koju su imali i preneli je da Gece potpisuje za Bajern.Kicker ih sije za tri koplja.
Prekinuh svoj post u PL pdf-u, ali kada sam video prozivke morao sam da se javim.Last edited by Ricma; 17-04-16, 14:54.
Comment
-
Znas sta kazu, i corava koka zrno ubode.Nije da plasiraju sve dezinformacije niti imaju veliki procenat pogodjenih transfera pa da se smatraju pouzdanim izvorom, ali zbog svih vesti koje plasiraju i sto teze senzacionalizmu sam ih davno diskreditovao kao ozbiljan izvor.Zbog toga sam napisao da su nemacki Blic
Comment
-
Šteta što Bild ili Vladan ne prenose poruke lične prirode, pa da recimo kažu:
Mariću, Olja ti je tu i tu napisala nešto/dala savet, red je da se ne praviš Toša... sigurno bi reagovao... ovako...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment