Originally posted by Mihajlo10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Koliko mrzim nekad kad sam u pravu.
Da nije ponosa navijača 15 aviona sa "Mou out" bi leteli iznad OT-a.
Ponos da se po svaku cenu, čak i pocenu totalno iracionalne podrške menadžeru, ga spašava te bruke.
Moyes-ov Mančester je i van statistike bio 3 puta bolji nego ovaj. Treba biti Special One da ostvariš to.
Nema dileme, da nemamo trenera, bolje bi izgledali.
Jedina dobra stvar oko ove priče sa Mourinhom je što neki ljudi, medju kojima sam i ja zbog činjenice da me očekuje start drugog posla, će moći lakše da se posvete drugim životnim prioritetima.
Obožavam United, ali suludo je nervirati se kad vidiš da se ne odustaje od nekog besmisla. Poodavno je probijena granica besmislenosti.Last edited by Busby Babe; 12-12-18, 23:53.
Comment
-
Meni i dalje Ibra nedostajeOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Te stopere je on i doveo.Verujem da lepo Murinjo spava,trosi tudje milione,igra se menadzera a pojma nema s fudbalom,posao iz snova.Moze da ljubi u dupe Drogbu,Deka,Lamparda i Snajdera,pomogli su mu da zajebe ceo svet da je trenercina,sad se tek vidi u Mancesteru kakav je trener kad mora sam da sklapa ekipu.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostTe stopere je on i doveo.Verujem da lepo Murinjo spava,trosi tudje milione,igra se menadzera a pojma nema s fudbalom,posao iz snova.Moze da ljubi u dupe Drogbu,Deka,Lamparda i Snajdera,pomogli su mu da zajebe ceo svet da je trenercina,sad se tek vidi u Mancesteru kakav je trener kad mora sam da sklapa ekipu.
Comment
-
Manchester United
Originally posted by Vladan View PostMeni je najjace kako su oni sposobni da ni iz cega daju golove, na kraju onaj promasaj Mate kad se moglo do remija lagano, ali iz nekog razloga nisu sposobni da igraju na visokom nivou tokom ma ne 90 minuta, ni tokom 45.
Igrači moraju da daju sve od sebe kakav god trener bio, ali i on treba da daje sve od sebe iako mu uprava nije dovela igrače koje je želeo, a ne da kuka cele sezone.Last edited by HeadBurn3r; 13-12-18, 16:58.
Comment
Comment