Sve bi bilo mnogo lakse da nismo doveli Freda vec nekog od omladinaca Sahtjora. No dobro, izvukosmo se nekako.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by bici View PostSve bi bilo mnogo lakse da nismo doveli Freda vec nekog od omladinaca Sahtjora. No dobro, izvukosmo se nekako.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostMislis da se uprava Sahtjora i dalje smejeOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Meni je malo dosta ovoga i trenera i igraca i fudbala kojim me terorisu iz kola u kolo. Svih.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by bici View PostTrenutno ne. Zaspali su mrtvi pijani nakon treceg boksa najfinijeg ukrajinskog sampanjca.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Baš dobro drugo poluvrijeme, odavno nisu bolje odigrali, osjetio se gol u zraku čitavo vrijeme. Odbrana katastrofalna, Young daleko najgori, jebeno ga ne mogu gledati više, a Rashfordu je i dalje dok je na terenu, mozak u ladici kući. Koliko glup dečko.
Comment
-
Ede hvala ti
https://www.football365.com/news/rep...igning-martial
https://amp.reddit.com/r/reddevils/c..._sell_martial/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Ede hvala ti sto zadrzavas igraca koji dva puta brise sve sto ga povezuje sa klubom.
Ede hvala ti sto zadrzavas igraca kojeg si kaznio zbog nediscipline.
Ede hvala ti sto zadrzavas igraca koji nije zelio da trenira za klub koji vodis.
Ede hvala ti sto zadrzavas igraca koji je dobio dozvolu da ode sa priprema ali se nije vratio.
Ede hvala ti sto ces dati takvom igracu 220+ funti nedeljno koji nema ni k od konstantnosti
Ede hvala ti sto si rekao za Soua da su jebeno bacene pare da bi mu na kraju dao 200k funti nedeljnu platu.
Ede hvala ti sto si utakmicu iskoristio da promovisemo knedle.
Ede hvala ti za post SAF eru, odlicno ti ide.
Ede hvala ti sto si platio vise za Felanija od klauzule.
Ede hvala ti za ono brukanje sa Ererom.
Ede hvala ti za sramotan otkaz i zavlacenje van Gala.
Ede hvala ti sto stalno nesto leakujes medijima.
Ede hvala ti sto bi nam doveo Varana.
Ede hvala ti sto nam ne bi doveo Aldeverelda.
Ede hvala ti sto Perisic nije dovoljno dobar za Junajted i za procjenu da ne vrijedi 50 miliona eura. Pa sta ako je vicesampion svijeta i jedan od najboljih igarca Mundijala.
Ede hvala ti sto si se posrao po SAFu i vratio igraca koji je pljuno na SAFa.
Ede hvala ti sto saradjujes sa agentom s kojim SAF nikad u zivotu ne bi saradjivao vise i koji je isto tako najstrasnije pljunuo na SAFa.
Ede hvala ti sto si produzio Murinju ugovor u januaru, a nisi mu dao podrsku u junu.
Ede hvala ti. Samo te molim nemoj vise. Ne mogu da ti se zahvaljujem ovoliko, neprijatno mi.
sigpic
Comment
Comment