Ali sta ss pise po medijima ovo je neverovatno. Pogba Murinju odredio taktiku, Murinju naredjeno da se izvini Pogbi... Kakave budalastine, ovo nisu istine
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Pogbu za trenera/menadzera!Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View Posthttp://sportklub.rs/Fudbal/Reprezent...Podgoricu.html
Vladane dolazi ti Murinjo u Pg,mogao bi da mu reces dvije tri
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Erik View Post100% sam siguran da bi imali bolje rez i da bi bolje izgledali da nam je on igrac/menadzerOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Legendarni Vejn Runi, jedan od najvecih koji su ikad obukli dres ovog kluba
Rooney, now starring for American side DC United in the MLS, said: “The manager can do so much but then it is down to the players on the pitch to produce. Probably collectively it is a bit of everything coming together, but Jose is an easy target.”
United are eighth in the Premier League and already seven points adrift of the leaders and the 32 year old says: “It’s been a tough situation.
“For the players and the manager, it has been a tough start to the season.
“I know Jose is getting a load of stick but the players have to stand up.
“They have to be counted and they have to be better.”
He says: “I said the same thing when Louis Van Gaal was there.
“He took a lot of stick but behind closed doors I said to the players we have be doing better.
“Personally I think he set us up brilliantly, but we didn’t produce on the pitch. So I am sure that is getting said behind the scenes now.”sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostGrankvist prvo pojacanje u januaru izgleda, sam igrac potvrdio interes i rekao da doalzi na pozajmicu u januaru. Dobar stoper, poraz za Baljija, Dzonsa, Roha i Lindelofa sto dolazi starac iz druge svedske lige, za koji li su oni nivo takmicenja onda?
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Evo i Hazard napokon uživa u nogometu za razliku s 2 prošla trenera
Morat ce i naši nogometaši cekat nekog novog trenera
Mislim da je on sjajan menadžer. Kada igrate fudbal, sve što želite je saradnja sa trenerima koji imaju filozofiju poput Sarrija. On zaista traži od nas da igramo fudbal, u pravom smislu te riječi, a to je nešto što i ja želim", započeo je Hazard, te nastavio:
"Imali smo sjajne rezultate u prošlosti i otkako sam tu, zato ne mogu reći da su raniji menadžeri bili loši. Ali u smislu ljepote u igri, Sarri je definitivno bolji i od Mourinha i od Contea. Otkako sam u Chelseaju, nikad nismo igrali ljepši fudbal sa toliko pasova i kretnji. Imamo dobre igrače u timu, red je da to iskoristimo na najbolji način i za sada nam ide odlično".
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
Comment