Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Izbacila je i Roma Barselonu pa nikom ništa.

    Comment


    • Originally posted by Vladan View Post
      E jadan li smo klub postali kad ovaj kurton od covjeka i fudbalera prijeti sa nekim strajkovima, ako ima podrsku samo jednog igraca u klubu onda odma katanac da se stavlja. Ovaj da ima bilo kakvu moc i uticaj, pa bolje odma nesto iz svemira da udari i sravni sve sa zemljom.

      I dodje do gradjanskog rata i predvodi te Pol Labilni Pogba. Pakao.

      Odvratna svinja masna i Pogdegenerik nam vode glavnu rijec u klubu. Kakav jad.
      Nemam komentar stvarno za Pogbu, već sam napisao da je on ono što ne valja u igračima u ovom modernom fudbalu. Ali što mu igra iz sedmice u sedmicu ako je situacija ovoliko ozbiljna? Tribine, uzimaj mu ormarić, pošalji ga sa klincima da trenira. Ne razumem držanje na terenu nezadovoljnog igrača koji je pljuje kako stigne. Pa ništa dobro iz toga ne može da izađe...
      I LOVE HOUSE MUSIC!!

      Comment


      • E cus nebitan poraz. Ovo je nevjera dokle su spremni da idu ljudi da bi branili Portugalca.

        Pristup, taktika, sama igra protiv Sevilje. O tome se prica a ne o ispadanju. Ni prvo ni poslednje ispadanje od slabije ekipe. Ta Sevilja je bila ocaj a mi smo od nje napravili Barselonu. Premotaj pola godine unaprijed ista prica protiv WH/Derbija/Brajtona.
        Mi ne gubimo utakmice, nas demoliraju. Amaterski trenirana ekipa a takvo je i vodjenje utakmice.

        Nismo svi zaljubljeni u sliku i priliku Portugalca, ima nas koji vodimo koliko se raspadamo i koliko ocajan posao odradjuje. Placen je 15 tak miliona po sezoni da mu ekipa izgleda ko iz nize divizije? Bruka i sramota.

        2 i po godine a ekipa izgleda ko raspustena banda, ko grupa klosara koja se skupila pola sata prije meca. Jadno


        Zidan bolje od ovog? Naravno.
        Kako se nipodostava ekipa i pricaju se price kako nema igraca. Ima igrace itekako da dobije Sevilju, da dobije Brajton, da dobije Wolvse, da dobije Derbi, da dobije WH ali kad je pi... i ne smije da napadne nego se boji svoje sijenke pa izadje sa 10 igraca u odbrani. Uzas


        Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
        Hated, adored never ignored

        MUFC

        Comment


        • Mene nervira što se samo potencira Zidan i njegov eventualni pristanak da sedne na užarenu klupu Uniteda. Dal čelnici i Ed imaju plan B i C ukoliko legendarni Alžirac odluči da ostane na privremenom odmoru? Šta onda? Ko dalje figurira za Murinjovog naslednika, pošto je već očigledno da do smene mora doći jer se izlaz iz mraka nikako ne nazire.


          Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

          Comment


          • "Sada je na klubu, ali kada nema rezultata, teške odluke uvek završe na račun trenera", jasan je Rio Ferdinand.

            "Ovo je najgori Junajted u poslednjih nekoliko godina, i pre meča smo pričali o tome kako ne postoji želja kod igrača. Jednostavno, oni se ne bore", tvrdi Pol Skols.



            Sent from my iPhone using Tapatalk

            Comment


            • Ma dzaba razgovor sa vama. Sve dok imate u glavi to da mi neki ovde kao branimo portugalca jer od tolikog hejta vi ne mozete da vidite dalje od nosa dzaba diskusija. Slobodno zivite u svetu magije i romantike kako ce doci drugi i pipnuti igrace svojim magicnim prsticima pa ce krenuti da se nizu pobede i trofeji. Hoce to tako ali samo u bajkama. Ali neka ajde da vidimo i tu smenu i ko ce uopste da dodje pa da vidimo da li ce se promeniti to sto treba jer ako ne isto ce biti.

              Comment


              • Lud je svako ko misli da je Murinjo jedini problem, kako će njegova smena drastično napraviti zaokret u boljitku rezultata.
                Najveći problem kluba su njegovi američki vlasnici koje boli patka za poziciju na tabeli, rezultate sve dok lova kaplje sa svih strana...

                Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

                Comment


                • Nov trener, da napravi rez pa da vidimo. Sa ovim nemamo kud vise

                  Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
                  Hated, adored never ignored

                  MUFC

                  Comment


                  • Još malo, samo malo...

                    Nadam se da ce MC dobiti priliku, i da ce dobiti barem jednog igraca na zimu, posto ih je portugalska protuva dobijala i na zimu.
                    Nadam se da ce imati muda da rascisti i sa Maticem, pošto je Matic uz Matu i Younga, prvi koje buh prodao zbog igrackih kvaliteta.
                    Dajte Mati plakatu, preveliki je gospodin, ako pozeli da bude trener nekad u buducnosti, obecati mu neko mesto, ali da se razilazimo.

                    Slično i Herrerom.
                    On je uništen igrač nažalost, kasno je da ga neki naredni menadžervraća u zivot, nakon sto ga je ovaj uništi.

                    Simoc gledam Jorginha, to je Man Utd igrac, a na Matic.

                    Comment


                    • Ne fali Maticu nista, on bi kod ofanzivnijeg menadzera itekako pravio razliku, ima njuh za pas, ovde jednostavno igra kako mu tata Murinjo kaze, nema rizika, samo na stranu lupa covek, tuzno ponekad.

                      Sent from my MI 6 using Tapatalk

                      Comment


                      • Niko da prokomentariše kako je iskritikovao Aleksisa i ostavio ga na klupi? Pošto tražili ste takvo nešto?

                        Kad dođe novi trenere krenuće dobro i naložićemo se da je Murinjo svarno za SVE bio kriv, onda će proći honeymoon period i kad krenu prvi problemi skontaćemo kakva je ovo grupa diletanata koju je klub navikao na to da ni za šta nije kriva i da je rješenje za sve otkaz treneru. Evo slažem se da treba da ide, izgubio je igrače, instagramuša Labilni Pogba je pobijedio. Samo ne kontam kako to da vjerujete u to da Pogba neće da se bori jer želi da ode Murinjo, a on ovakav stav i glupavo trčkaranje po terenu ima i prije nego što je sjebao odnose sa Murinjom.

                        Nemamo lidera u ekipi nijednog, likovi poput Džonsa, Roha i sličnih se provlače i ostaju u klubu, to je i Murinjova krivica, neće da ga proda i onda ga gleda kako promašuje odlučujući penal. Zato poštujem Gvardiolu i Siti uopšte, kroz 2-3 ljeta sav otpad su odstranili a doveli koga treba, kod nas neko prekontavanje, kao hoćemo da trošimo ali donekle, ma može lijevog beka iznijeti Jang, Darmijan i Šo za kojeg smo se mogli samo nadati da će ući u formu (i srećom jeste), ma može desno krilo iznijeti Lingard koji je više desetka, Mata koji ne može više.
                        Last edited by BorisUnited99; 30-09-18, 14:09.

                        Comment


                        • Odlicno kad mogu da zavrse ti igraci taj posao.
                          Ipak za svaki slucaj cemo uzeti neke druge kad dodje novi menadzer a ostale pozicije cemo vidjeti kako ce igrat kod novog menadzera.

                          Auu ne mogu docekati da ode ovaj

                          Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
                          Hated, adored never ignored

                          MUFC

                          Comment


                          • Nema sile da Murinjo nece da prodaje Dzonsa, Janga, Matu i ostalu boraniju. Da li razumete da se tu Vudvord pita i sta znaci kad Van Gal i Murinjo kazu mi smo ovde samo treneri? Nece nista biti bolje sa drugim a narocito ako se zajebavamo sa legendama kao sto je bio slucaj sa Gigsom posle Mojesa. Ovde igrac kad dodje kao da se zapati i niko mu nista ne moze. Tesko se kupuje a jos teze prodaje, samo ispracaju menadzere jednog po jednog. Evo brdo igraca nije nivo za Junajted, brdo igraca u poslednjoj godini ili dve. Ne znam sta se ceka. Nesposobnost je da ne prodas Matu kad je ionako suvisan a na leto ce otici za dzabe npr.

                            Comment


                            • Trulo da trulije ne može biti

                              Comment


                              • Pa blistao je kao malo dete što mu je dolazio Alexis, išao je po Dubaiju, tih nedrlju dana tamo, i pricao svima u klubu “We’re getting Alexis”
                                Zeleo ga je, nije procenio da je Alexis gotov igrac, nemali kiks.

                                Stalno se potencira na tom nekom pobednickom mentalitetu, bla, bla, time se asocira na SAF-a, kao da je on imao samo to.
                                Fergi je znao mnooooogo fudbal, i mnooooogo je poznavao ljudsko telo, obozavao je da se bavi i da prati nove studije vezane za telo sportista.
                                99.99% sam siguran da pn ne bi doveo nikad Alexisa, kao što je znao da je Rooney odsvirao svoje i pre trudesete, tako bi znao za Alexisa.
                                Posao trenera/menadzera je da zna ove stvari. Posao onog ko je placen kao sto je Murinjo je da zna to bolje od svih. On nije znao, fula sa kompetencijom. Nije znao sa Lindelofom isto.
                                Sa Li delofom vidis na prvo gledanje da ima uzasan balans, i da u duelu sa kartonom ima drasticno da izgubi trk.

                                Jebemu mater, on je taj koji prvi bi trebalo da odgovara za te promasaje.
                                Navozao ga Pep ko budalu i tu, a tek ce da ga pravi na budalu ukoliko Murinjo ostane u trenerskom poslu. Bolje mu je za zdravlje da se povuce, barem dok Pepu ne dosadi. Šamaraće ga Pep, i to baš bolno.

                                Comment

                                Working...
                                X