Originally posted by Ser Gagi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Niko ne ocekuje cuda, ni titula.
Mora pozitivna atmosfera, jak je motivator, nikad nema sukob sa novinarima, postovan je medju svim fudbalerima.
Murinjo je ovo treci klub zaredom u koje ce zavrsiti ovako, u sukobu sa igracima. Ne moze samo do igraca da bude
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostNiko ne ocekuje cuda, ni titula.
Mora pozitivna atmosfera, jak je motivator, nikad nema sukob sa novinarima, postovan je medju svim fudbalerima.
Murinjo je ovo treci klub zaredom u koje ce zavrsiti ovako, u sukobu sa igracima. Ne moze samo do igraca da bude
Sent from my MI 6 using Tapatalksigpic
Comment
-
To je problem kod njega uvek, kad je na dnu, onda vuce pola tima za sobom, nikad on nije kriv.
Danas opljuvao po Marsijala opet, sukob sa Pogbom, Alexis, neki dan sto rece ono za Dzonsa i Bajia, sa Souom ima istoriju, previse. U svakom klubu.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostMarsijal je pokazao da je jedan od najtalentovanijih klinaca. Nemoj mi sad price da decko veze nema.
Ako ti u 3-4 godine propadne toliko talenata onda je neki dublji problem u pitanju. Nije samo do igraca
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
I da, Marota i Zidan bi bili odlicno resenje. Ali posto je ovo neozbiljan klub tesko ce ici. Vrv Konte...Last edited by mikisavic89; 29-09-18, 21:08.
Comment
Comment