Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Miki28 View PostPogba nosi kapitensku traku kad nema Valensije s tim da bi ja tu traku dao DDG pa ako ne igra DDG da je niko ne nosi.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Ja ne bih davao Davidu. Ne deluje mi on kao tip golmana koji ima taj kapacitet, bar za sad. On je WC golman, ali ne vidim kapacitet za kapitena.
Ja bih posle Valensije dao Matiću. Savršen zamenik.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostZnači zamenik, ali i to je pogrešno.
Ja ne bih davao Davidu. Ne deluje mi on kao tip golmana koji ima taj kapacitet, bar za sad. On je WC golman, ali ne vidim kapacitet za kapitena.
Ja bih posle Valensije dao Matiću. Savršen zamenik.
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Jebe se meni za Pogbu, evo prvi sam da ga zakuca na klupi i da pokaze autoritet, ne vidim da ce nam to resiti probleme koje postoje.
Ali bicemo li bolji od ovoga sto igramo, bicemo li realno? Ko ce onda biti sve sto je ovo Pogba?
Nemamo mi nikakvu koncepciju kao tim, sve se svodi na individualnost, to je smehoteka.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Nema sta, ja podrzavam Murinja al mu mnogo zameram sto Pogba ima zacementirano mesto u 11. Mozemo koliko hocemo da krivimo Pogbu za nonsalantnost i to sto je mnogo bezobrazan otkad je sezona pocela, al na kraju svega, menadzer bira ekipu. Tu su i Pereira i Fred, nije da nemamo igrace slicnog profila.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment