Feguliju istice ugovor. On je free
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
A da, vidio sam to za Banegu, pa ne bi bio skup kako god okrenes. Sances i Gomes ispod 80-100 miliona eura nista.
E Barkli bi vec bio prava Murinjova desetka i prava zamjena za (pravog) Runija generalno. Jak kao bik i izgara na svakom dijelu terena.sigpic
Comment
-
Pazi kada bi smo uspeli da uzmemo Barklija i Grizmana primer. Rekao bih prodaj Runija odma kao i Matu, Felainija. Ali se to nece desiti. Barkli prosle godine nije napredovao bar ne ocekivano. Ove godine pokazuje da je i dalje tu. Zivotinja. Bas podseca na Runjavog. tj Pravog. Tako da bih rado voleo to da vidim.
Sad bas gledam neku statistiku klinaca krila.
Dembele na 19 tekmi 10 golova 5 asis (Ren)
Diogo Jota 25 tekmi 9 golova 8 asis (Passos Fereira)
Isaas Succes 28 tekmi 5 golova 4 asis (Granada)
Mikel Oyarzabal 14 tekmi 3 gola (Sosijedad)
Jel mozda pratio neko ovu 3cu tj jel cuo, gledao?!
Ok ali zasto bih uzimao njega kao DLP a imas vec 3cu u ekipi?! I plus ti verovatno nece trebati DLP ako dodje MurinjoLast edited by l1m4r; 31-03-16, 17:45.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Imas u sredinu tima dobrog Morgana i Ereru, istrosenog Kerika i Svajnstajgera, i Felainija (nemam komentar za njega, nije fudbaler ). Imas sansu da dovedes Banegu, ne smes je propustiti po meni. Sances se moze dovesti, onda i Banegu, a tek onda Gomes je plus.
Comment
-
I zaboravio si Blinda. .
Uopste ja ne mislim da je Svajni istrošen. Samo je čovek navikao na drugi nivo fudbala. Čim mu se igrači budu kretali više on će baš gaziti. Sto se dalo videti ove sezone. U nekim trenucima naravno
Pre bih Krosa uzeo
Morgan, Erera, Svajni. Ostaje Blind verovatno. I SAD Benega? Ne vidim razlog zašto njega dovesti. I da daješ 20 m? Bolje se otvori za zverinu neku. A pare im nisu problem.Last edited by l1m4r; 31-03-16, 17:57.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Pa kako da bude zdrav kada se povredi i igra povredjen?
Oporavi se ode u Repku povredi se.. jovo nanovoOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Generalno mislim da je i zbog povreda pusten iz Bayerna, pa nisu oni budale da tek tako puste takvog majstora i legendu kluba, a da je jos na nivou kao pre 5 godine nprm
Svejedno, ja sam za Banegu i Sancesa Banega moze lagano i 10 da igra. Od krila platio bih koliko treba vec za Mahreza. Mane je fizicki monstruozan takodje za Murinjov sistem petka. Od brzih krila moze da se razmislja o Herrmannu
Comment
-
Njemu bi oko toga bolje bilo da cuti. Kad su Di Marzio, a i Bedi Morati rekli da je zavrsen Murinjo on je pricao nema nista od toga, pa posle brisao tvitove i govorio kako nema zvanicno jos nista
Inace bih volio i da Van Gal ostane u nekoj ulozi u klubu
sigpic
Comment
Comment