Bolje niko nego Mina i slicni teletabisi, to je bar jasno, radis s onim sto imas
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Sva sreca po Murinja pa potpisasmo Civas. Siguran sam da ce naci stopera, beka i krilo na dnu flase.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Manchester United
Potpisuje jadan nove ugovore da ima isplatit Portugalca za koji mjesec. 1210 tak meleona nije malo.
Najjace ce mi bit ako nikog ne dovedu a Portugalac ostane i postane kao neko koga je godinama podjebavaoHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Da sumiramo, pre vise od 2 meseca smo doveli Freda i jednog (veoma talentovanog) klinca. U ta dva meseca, od jedno 15 krila i jedno 15 bekova i jedno 10 stopera koji bi nam apgrejdovali trenutne pozicije, i jedno 15 imena koje je Zoze dao, doveli smo nikoga. Pa lepo.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ne znam sta se zalite na skraceni transfer window, mi vala zavrsili pre dva meseca sav posao.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment