Ja ne znam nista o tome, niti sam video da se pise o tviteru o tome...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Bukvalno, besmisleno je da jurimo i Williana i bilo kog koji je short term opcija.
City nece niko da sjebe u PL u naredne 2 godine. Sanse za to su kolike su i bile da onomad Lester osvoji titulu. Samo cudo mora da se desi da ne uzmu u naredne 2 godine 2 titule.
Moramo da gradimo, em sto kupovno nismo ni mocniji od njih, em mi tek treba da kupimo. Od kupovanja titule i moci na terenu nema nista.
Nego Carrington, ideje, rad, zrtvovanje, plan i dobre odluke shodno tom planu...
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostRekla kazala,price
Operisan u USA,opravlja,niko zo kojoj povredi se radi ,prica ide do toga da ne bi dosao na Liguu nacija u septembru
Kazem pouzdanijih informacijanema sem ovo sto je Ser gagi okacio
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Erik View PostA sta radi?sigpic
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostOvo je sa oficijalnog sajta, neki pres u Americi pre nekoj utakmici, znaci je tacno da je operiran
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Oko Ligi nacija i slicno
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostBukvalno, besmisleno je da jurimo i Williana i bilo kog koji je short term opcija.
City nece niko da sjebe u PL u naredne 2 godine. Sanse za to su kolike su i bile da onomad Lester osvoji titulu. Samo cudo mora da se desi da ne uzmu u naredne 2 godine 2 titule.
Moramo da gradimo, em sto kupovno nismo ni mocniji od njih, em mi tek treba da kupimo. Od kupovanja titule i moci na terenu nema nista.
Nego Carrington, ideje, rad, zrtvovanje, plan i dobre odluke shodno tom planu...sigpic
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View Post
Edit: Aha evo i fiksni o tome prica.
Svasta. Ali znamo da ne znaju kada ce da se vrati na terensigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment