Za tih 20 danas neces dovesti deset igraca, nego jednog, eventualno dvojicu, tako da tvoja ekipa ne gubi maltene nista, samo moze da dobije. Desi se povreda u tih 20 dana, odu ligamenti koljena kljucnom igracu, godina dana pauze, i kako da dovedes zamjenu? Ne mozes jer ti je istekao prelazni rok, fakat najdebilnija odluka ikad.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Po meni je ideja kao ideja ok. Ali ovo sto je samo PL skratila rok je nevidjena glupost. Sami sebi su pucali u noge, pogotovu sto je godina Svetskog Prvenstva i vreme je dodatno skraceno. Dolazis u situaciju da drhtis da li ce Barsa, Real ili PSG da napadnu tvog najboljeg igraca do kraja njihovog prelaznog roka.Last edited by mark !t zer0; 01-08-18, 15:24.sloboda ili ništa
Comment
-
Ma ovakav princip prelaznih rokova je glupost, ja bi drzao otvorene prelazne rokove u vecem toku sezone, tacnije zatvarao bi iste samo od februara do kraja sezone. Svejedno se gledaju i ganjaju igraci citave godine pa samim tim ne znam zasto se to ne bi moglo i zvanicno raditi.
Ova odluka PL je verovatno najgluplja ikad.sigpic
Comment
-
@Anthony Martial's professionalism
Moraju malo odstupnicu da naprave, ipak je on najgora investicija i najgore dovođenje nekog igrača u istoriji promašenih investicija i promašenih igrača, kada se gleda "bung for buck". Tipa ma dali bi mu oni još jednu šansu ali on je ludak/nezreo i mora da ide.
A odgovornost na bačenih 58 miliona funti, nikom ništa?Last edited by La Jugoslavia; 01-08-18, 16:19.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Prodje leto trideseto
Godina mi zao nijeeeee [emoji445]
(on peva, ne ja)
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ovo sto radi Martial nije ok.
I necemo umreti bez njega, problem je sto mogu glavu da dam da se sve ovo ne bi desavalo u nekom drugom klubu.
Ovo su nekad igraci radili u Totenhemu, sada bi tamo bio drugacija prica.
I naravno otici ce negde, sabrace se tamo, i pokazati svoj pun potencijal, koji je ogroman.
Jednostavno nisam siguran da smo najzdravije tlo u ovom trenutku za takve igrace.
Nisu ni kod Fergija dolazili svi sa bistrom glavom, ali su poprimali osobine sredine, sto je i kljucna stvar za neki kolektiv.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostOk je ako prodamo Marsijala a dovedemo nekog istih godina i potencijala a ne Vilijana.
Promeni se trener i ko kaze da ce da odgovara njegovoj koncepciji. Ovako uzmemo sada ovo sto mozemo da iskoristimo, i cao. Od Entonija nikakve vajde na klupi, ocigledno iz mnogo razloga, ne ide, ne mozes na silu. A i mislim da je davno proslo vreme kada smo gradili tim za buducnost. I sa ovim nasim mladim potencujalom pitanje sta ce biti i kako ce i koliko na njih treneri (sadasnji, buduci) da racunaju.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment