Koliko je Mourinho veliki trener da mu se zamjera i kad izgubi s drugim timom. Kad završi drugi u prvenstvu to je katastrofa, portugalski genije
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Pa naravno, uvijek je ovakav bio, samo kad nema odbranu, a ovdje je jos uvijek nema onda je u problemu. I bice u problemu na pocetku sezone jer sad nema desnog beka, stoperi nisu dovoljno dobri sem SMolinga, ako dodje Megvajer ni to nece biti dovoljno dobro, jer on nije mnogo bolji od Baljija, Dzonsa i Lindelofa ako je uopste, pa evo Baljijeva prica zivota, u prvo odlican, imao taj jedan prelgupi izlet, i onda u drugo pliva, ne moze da zagradi ovo orlovsko govno, ja ne mogu da krivim Micela, Fosua i Tuanzebea za glupost i naivnost, ali Baljija i Ereru svakako mogu, njima greske ne smiju da se desavaju, iako je pripremna utakmica, iako je nebitna oni moraju da pokazu ozbiljnost, jer su oni ti koji ce da se bore za mejsto u prvom timu, klinci su tu da osjete atmosferu, da odigraju tih nekoliko utakmica i da se vrate na svoj nivo ili odu na pozajmicu.
Erera isto, zgazio je na kraju prosle sezone, sad ce opet da nestane, to su igraci bez ikakvog kontinuiteta.sigpic
Comment
-
Kakav brat Mou, levo krilo - Cong, desno - nikoOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
To je fakat, oni su maltene igrali sa prvim timom, mi sa jednim ili dva prvotimca, oni su mnogo ispred nas sto se priprema tice, ovo je sad nabijanje kilometara, vidjecmeo protiv Lestera kako cemo izgledati, ako bude ovako onda jbg zasluzuje pljuvanje i kritiku, ali sad jos uvijek ne.
A da mu Vudvord nije doveo igrace je isto fakat, dovesce mu jos tu dvojicu ali je moralo to ranije da se zavrsi, a ne da dolaze dan prije pocetka lige. No kasno sad jbg. Koliko se sjecam Van Galu ih je odma doveo, prije priprema, ako mu je produzio ugovor neka mu izadje u susret, ako ne moze da dovodi igrace, odnosno da ih brze zavrsava neka zaposli jebenog sportskog direktora.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTo je fakat, oni su maltene igrali sa prvim timom, mi sa jednim ili dva prvotimca, oni su mnogo ispred nas sto se priprema tice, ovo je sad nabijanje kilometara, vidjecmeo protiv Lestera kako cemo izgledati, ako bude ovako onda jbg zasluzuje pljuvanje i kritiku, ali sad jos uvijek ne.
A da mu Vudvord nije doveo igrace je isto fakat, dovesce mu jos tu dvojicu ali je moralo to ranije da se zavrsi, a ne da dolaze dan prije pocetka lige. No kasno sad jbg. Koliko se sjecam Van Galu ih je odma doveo, prije priprema, ako mu je produzio ugovor neka mu izadje u susret, ako ne moze da dovodi igrace, odnosno da ih brze zavrsava neka zaposli jebenog sportskog direktora.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostBrate ovo je Murinjov fudbal pa makar igrao Mesi , Mata ili Vilijan, sve je isto. To je ta strategija, ja sam apsolutno ubedjen da cemo ovako izgledati u vecim delom sezone, i sa najjacim timom.
Sent from my MI 6 using Tapatalksigpic
Comment
-
Fucking cube looking motherfucker.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment