A jel mu to ona stara-nova cica ili neka glanc nova?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostVala nije stigao da se ozeni sigurnoOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNova, nova, onu je nazvao ludacom, a i ona je njega maltretirala javno, mada cini mi se da je bila u pravu.
Dobro to sto se mrzeo sa bivsom, nista ne mora da znci, pomire se ljudi posle svakakvih sranja.
A ove klince sto je poveo u Ameriku, misli li sa njima nesto ozbiljno ili malti praznu slamu?
A mislim i ja svasta pitam
Nego nisam bila odavno ovde pa da propitam malo, dosadno ;)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Necete vise da caskate sa mnom [emoji17][emoji17][emoji17]sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Nemaju ti klinci fizikalije da bi igrali PL jos uvijek. Moraju prvo ici na pozajmice, nadam se samo da ce Pereira ostati. Mada rekao je Zoze nismo doveli zamjenu za Kerika, da li Pereiru vidi kao tu zamjenu ili se ide po Alkantaru npr. vidjecemo.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNemaju ti klinci fizikalije da bi igrali PL jos uvijek. Moraju prvo ici na pozajmice, nadam se samo da ce Pereira ostati. Mada rekao je Zoze nismo doveli zamjenu za Kerika, da li Pereiru vidi kao tu zamjenu ili se ide po Alkantaru npr. vidjecemo.
Ok pozajmice su prirodan proces, ali pitam, prica li se nesto...
Ala ste snuzdeni...bolje da nisam dolazila jos -.- I ove godine cemo da se patimo po svemu sudeci -.-sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAaaa tako bih volela da Pereira napokon dobije sansu, da vidimo nesto od njega.
Ok pozajmice su prirodan proces, ali pitam, prica li se nesto...
Ala ste snuzdeni...bolje da nisam dolazila jos -.- I ove godine cemo da se patimo po svemu sudeci -.-
Comment
-
Murinjova karijera je ionako počela da ide nekim čudnim tokom. Osvojio je sve što može da se osvoji, a sada je dobio izazov baš po meri - Sam protiv svih.
Očekujem da će da od ovih igrača, a igraće samo oni koji budu spremni da poginu za svaku loptu na terenu sastavi ekipu i krene u rat sa svima. Vudvordom pre svega.
Comment
-
Sigurno, Murinjo je mentalno poremecen pa je ljut jer je igrac otisao da prisustvuje rodjenju djeteta. Jos BBC juce rekao da je Martijal napustio Ameriku uz dozvolu Murinja. Hirst koliko je pouzdan vidjeli smo ovog ljeta posto nema nijednu jedinu informaciju sto se transfera tice.
Murinjo da je najveci monstrum ne bi se mediji ovako ophodili prema njemu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostIzasla prica da je Murinjo popizdeo sto je Marsijal otisao kod svoju zenu, ja ne verujem uopce, ali prenosio Hirst, kazu veoma pouzdan
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
Comment