Originally posted by Miki28
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Odlican Martijal, u 80. se prvi put vratio na svoju polovinu, bas se trudi, mogla bi povisica da padne.
Sancez bas mocno djeluje, Pereira odlican. Bas me zanima kako Martijala nije sramota da sa ovakvim stavom izlazi na teren i da sa ovolikom kurcoboljom igra.
Zoze bukvalno potvrdio da zeli transfer ali da transfer nece dobiti
"I don't know what his agent told," Mourinho said, before he was informed of what Lamboley said last month.
"I would like to be in Los Angeles now and I am in San Jose," Mourinho added. "You cannot do whatever you want in life, I would love to arrive in Los Angeles, to train in Los Angeles and play all my five matches in Los Angeles, and then don't travel, don't change hotel and then go back to Manchester." I would like to play against Leicester on Sunday but I have to play on Friday, so you don't get always in life what you want."sigpic
Comment
-
I dalje mi je bezveze što smo propustili jednog Ričarlidsona za 50 mil.
Životna priča mu je kao Romelova, iz favele. Svi koje zna ili su ubijeni ili u zatvoru.
Ovakav igrač grize. Takvi nam trebaju. I biće samo bolji.
Odredili smo Marsijalu cenu od 100 mil, što niko nije lud da plati za problematičnog igrača.
Comment
-
Sad kad nanizemo Milan, Liver, Real i Bajernsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by bici View PostPrijateljska. Sa tri prvotimca. I gomilom klinaca. Calm your titts.
Nije doveo igrace zbog svoje tvrdoglavosti, kao da samo Aleks Sandro, Tobi i Perisa postoje na ovom svetu. Ali neka, mene ovo i raduje u neku ruku jer ce leteti do Bozica i daleko mu lepa kuca. Portugalska prevara.sigpic
Comment
-
Briljira Martial, ali mu Mourinho ne da trčati, ne da mu da pređe igrača a bgm brani mu i dodavanja. Ozbiljan fudbalski zločin prema igraču koji je donio toliko toga gdje god je igrao, reprezentacija se ne može zamisliti bez njega, velikan. Mene da se pita ne bih samo otjerao Mourinha, protjerao bih i sve radnike u klubu i stanovništvo u krugu od 5km oko stadiona samo da ne guše neponovljivi talenat.
Comment
-
Ajde ajde, nemojte da se istrosite jos na pripremama. Sacuvajte malo te toksicnosti za sezonu.
Originally posted by Erik View PostNebitno, poenta da igra ne postoji, kao sto nije postojala ni prosle sezone.
Nije doveo igrace zbog svoje tvrdoglavosti, kao da samo Aleks Sandro, Tobi i Perisa postoje na ovom svetu. Ali neka, mene ovo i raduje u neku ruku jer ce leteti do Bozica i daleko mu lepa kuca. Portugalska prevara.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
A jest vala tema smor postala, a nismo ni poceli -.-sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pa koliko ja vidim ili je Sandro-Tobi-Vilijan/Perisic ili niko.
Sta, ne postoji drugi levi bek na svetu? Pa cak i jeftiniji? Neki koji nece biti apgrejd na Janga/Soua? Ako stvarno mislis tako onda jbg.
Mora Perisic, ne moze recimo Leon Bejli? Lupam samo.sigpic
Comment
-
Svakako bolje Tobi ili niko nego Megvajer za 60 miliona funti, ako je Zoze mentalno obolio i Megvajer mu je izbor za stopera onda jbg, ako pak Vudvord radi na transferima na svoju ruku mozemo odma da stavimo katanac na klub. Mada vec mozemo, ovo je Martial FC, a taj mali, nezahvalni seronja pisa po klubu i navijacima svaki put kad je na terenu.sigpic
Comment
-
Neko sa rc
What exactly are those actions towards Martial? I just don't get it. Shaw, Fellaini, Dermian, Rojo, Romero, Blind, Rashford, etc. can all complain about the same treatment. In every top team, there are good players who don't play as much as they want. The list is endless. B.Silva at City, Willian and Fabregas at Chelsea, Kavicic, James and Bale at Madrid, Dembele at Barcelona Etc. What exactly is the big deal with Martial?
It's all getting so tiring.sigpic
Comment
Comment