Mogli bismo konačno imati osvajača SP u ekipi, prvi put od 1966. (to je bio za sad i jedini put). Ne brojim igrače tipa Mate koji su u tom trenutku igrali za drugi tim.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Odigraš pristojan turnir i odma kreće bombardovanje i špekulacije kom jatu da pristupi.
Od Lozana nisam zapazio ništa više no da se radi o školovanom kadru koji bi u nekom momentu mogao biti Murinju od koristi.
Moje mišljenje da smo popunjeni solidno na njegovom radnom mestu...
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostOdigraš pristojan turnir i odma kreće bombardovanje i špekulacije kom jatu da pristupi.
Od Lozana nisam zapazio ništa više no da se radi o školovanom kadru koji bi u nekom momentu mogao biti Murinju od koristi.
Moje mišljenje da smo popunjeni solidno na njegovom radnom mestu...
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatokasigpic
Comment
-
Romero, Grant, Pereira, O’Hara
Bailly, Smalling, Blind, Shaw, Fosu-Mensah, Darmian, Valencia, Tuanzebe, Dalot, Mitchell
Mata, Pereira, Herrera, McTominay, Garner
Sanchez, Martial, Gomes, Chong
Trenutni roster koji sutra u Karlingtonu javlja se šefu Murinju na prvu prozivku.
Srećno momci
Comment
-
Nidje veze, Engleska ne igra ni blizu kao Siti, ali ni blizu. Nemaju nikakvu kontrolu na sredini, nemaju sanse iz izgradjenih akcija, najopasniji su iz prekida i vazduha, ako je Skols to rekao onda mnogo jede govna.
Prije ce biti da igraju kao Konteov Celsi pretprosle sezone, to bi imalo logike da je izjavio.sigpic
Comment
-
Verujem da su Murinjo i Vudvord bili malo agilniji oko Ronalda ne bi bilo iznenađenje oko Portugalčevog povratka u stari dres.
Ovako, nismo pokazali dovoljno želje za trku oko potpisa jednog od najvećih i sada iluzorno pisati "šta bi bilo kad bi bilo".
Nimalo nisam oduševljen kako se odvija letnja pijaca u našem dvorištu. Fred relativno anoniman za nivo fudbala koji ga očekuje. Bivši Portov bek tek treba na dokazivanje. Za sada mršavo od giganta kome jedini cilj povratak na engleski prestol.
Comment
-
Kada bi birao između Ronalda i Bejla, prije bi izabrao Bejl i ako se ne desi nešto slično, to je samo pokazatelj da klub više nije jak, koliko mnogi pokušavaju prikazati.
Poslano sa mog MI 3W koristeći TapatalkI ain't psycho but my life is.
Comment
-
Iskreno navijao sam da CR obuče nanovo naš dres, sada, koliko sam bio optimističan, ne baš...
Isto osećanje obuhvata me povodom slučaja Bejl. Postoje izvesni nagoveštaji ali osim koketiranja kluba i samog Velšanina ništa više. Čak sam uveren kako Bejl ostaje predvoditi neki novi Real Madrid.
I meni sve jasnije kako klub nije toliko jak, izgubila se pregovaračka moć pošto nas na keca odbijaju oni najbolji. Nismo toliki magnet za asove.
Comment
Comment