Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by reddevil96 View PostGovoriš da je on popustio pa napišeš da je klub ipak ponudio dvogodišnji a me jednogodišnji ugovor Hahasigpic
Comment
-
Originally posted by bici View PostErera, Mektominej?
Fela ce naravno biti tu da povremeno uleti kad protivnik krene da bunari ili da uleti kad nasi nemaju nikakvo resenje u napadu. Perfektna opcija sa klupe, pokazalo se to mnogo puta. Al ok je da nerezonski histerisete kao da vas pms drma nikad jace, navikli smo svi na to
Dakle Felaini će biti opcija u napadu kada naši nemaju rešenje, a zauzimaće mesto igrača u sredini i samim tim će sredina ostati kakva jeste. Neće se niko dovoditi zbog njega, a svi znamo koliko možemo da se oslonimo na njega i koliko je sredina funkcionalna kada on igra.
Mektominej može da bude solidna opcija, ali još je zelen i treba još da se dokaže. Svakako bih ga ja forsirao ispred Herere i Felainija. Herera je bivši čini mi se. On tek ne bi trebalo da igra.Last edited by HeadBurn3r; 27-06-18, 13:59.
Comment
-
Nonsens, nas fudbal je uvijek spor, igrali Pogba i Erera ili Matic i Felaini, ali sa Maruanom to skoro nikad nije bilo toliko neizbalansirano da boli, a bilo je utakmica sa Pogbom kad ti se bukvalno place koliko ga boli kurac i koliko je sve samo na Maticu da odrzi sredinu. O Ereri necu ni da pocinjem, popravio se na kraju sezone nenormalno ali sve prije toga jebio horor par ekselans. Felaini ima jedan kvalitet, mentalno je jak i borac je, sto nije nesto sto krasi vecinu ovih igraca.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNije sigurno, jednom je to uradio, nije malouman da uradi dva puta istu glupost, on ce da igra fudbal jos 5-6 godina, dosta je dao mancesteru, a navijaci ovog kluba su takva govna jer ga ne postuju ni zeru
Pa koliko vidim on je ovdje popustio, jasno je bilo da mu je klub ponudio ugovor jos davno, e sad dobio je dvogodisnji umjesto jednogodisnjeg ali to je skroz ok, moze se i prodati sledece godine da ne ide za dz, a sto se tice plate kapiram da je dobio oko 100k, prihvatio je manje kad je dolazio, tako da sad zasluzuje vise svakako.
Dakle od kad je ovdje najzasluznmiji je za:
Top 4 prve Van Galove sezone i vracanje u LS
Prolazak protiv Briza jer ga je dao u nadoknadi kad je rijesen dvomec
Osvajanje FA kupa jer je bio krucijalan u cetvrtfinalu i polufinalu
Da nije bilo njega ne bi se Selta prosla, samim tim vazan za osvajanje LE
Jbg svidjalo vam se ili ne on je za ovih pet godina postao vazan sraf, nema problem da je rotacija, ne uzima mjesto startera nikom, kad mu se ukaze prilika iskoristi je, radnik, daje golove.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNonsens, nas fudbal je uvijek spor, igrali Pogba i Erera ili Matic i Felaini, ali sa Maruanom to skoro nikad nije bilo toliko neizbalansirano da boli, a bilo je utakmica sa Pogbom kad ti se bukvalno place koliko ga boli kurac i koliko je sve samo na Maticu da odrzi sredinu. Felaini ima jedan kvalitet, mentalno je jak i borac je, sto nije nesto sto krasi vecinu ovih igraca.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostSamo polako, diskutujemo Felainija, ne mene, PMS, ostale anti-Felainijevce, niti tvoj ponos, znači argumentum ad hominem, zaobiđi me.
Dakle Felaini će biti opcija u napadu kada naši nemaju rešenje, a zauzimaće mesto igrača u sredini i samim tim će sredina ostati kakva jeste. Neće se niko dovoditi zbog njega, a svi znamo koliko možemo da se oslonimo na njega i koliko je sredina funkcionalna kada on igra.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostOvo forisraš već neko vreme. Sve je ovo jako diskutabilno, svaki njegov gol je odlučujući, baš zna da izabere trenutak. Mogu ja da kažem da je Marsijal/Pogba/Ešli Jang/Džons zaslužan za ovo i za ono, to je sve stvar percepcije i gledanja na fudbal.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostTo je dobar kvalitet, ali ne za fudbal. Nama treba jos jedan veznjak koji ume fudbala, doveli smo Freda, imamo Pogbu i Matica, znaci jos jedan da budes kompletan. E sada necemo dovesti.
Sent from my MI 6 using Tapatalksigpic
Comment
-
Ma evo bas ne znam da ce Fred biti starter. Polako. Odigrace 1 slabu pa ce morati da prodje kroz Murinjovski tretman. A tada ce da nastupi Felaini.
Meni je grozan Felaini, eto toliko.Bas ne mogu ga podnjeti kao fudbalera, sve sto ima kao veznjaka je suprotno od onog sto ja volim. Eto toliko
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by bici View PostFelaini ne igra u vezi kad ulazi sa klupe, samim tim nece zauzimati mesto igraca u sredini. Izgleda da si u svoj toj histeriji preskocio veci deo mog posta gde sam napisao kad ce igrati i zasto ce igrati.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDiskutabilno? Ovo su sve fakti, kad je trebalo istupiti uvijek je istupio maltene.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostMa evo bas ne znam da ce Fred biti starter. Polako. Odigrace 1 slabu pa ce morati da prodje kroz Murinjovski tretman. A tada ce da nastupi Felaini.
Meni je grozan Felaini, eto toliko.Bas ne mogu ga podnjeti kao fudbalera, sve sto ima kao veznjaka je suprotno od onog sto ja volim. Eto toliko
Sent from my MI 6 using Tapatalksigpic
Comment
Comment