Niko se ne zanosi, to je realna mogućnost, ali ako krenemo osvajati bitne trofeje, ostaće. Pametan je i normalan lik, pokazao je to i 2015. kada je bilo izvjesno da odlazi, nije ništa komentarisao, nije cmizdrio. I kad/ako bude odlazio isto će biti, što kaže Miki potpisaće kao Ronaldo novi ugovor da zaradimo. Ja bih De Hei dao i kapitensku traku, sad je već među onima sa najdužim stažom u klubu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
After thinking about all the possibilities, Anthony wants to leave Manchester United,' Lamboley told RMC.
'When Manchester United, which is the most powerful club in the world, does not find an agreement in eight months of negotiations, it is that it does not really want to make it an important player.'
It is a well-considered decision. He is under contract, United will have the last word and we will respect the decision of the club, it will go to the end of its commitment,' he added.
'We do not have the same vision on Anthony's future. Without the unconditional support of the fans, Anthony would have already asked to leave United.
'I will not comment on the consequences of the January transfer window. Everyone will have his opinion, I think he must resume the course of his career. The time has come.'
Nevjera sta uradismo
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Ovo je bruka i sramota. Pokvarilo mi i noc i dan i sve, jebo im pas mater svima nesposobnu, pocevsi od trenera pa do svih ostalih u klubu koji imaju uticaja na ovo. Da npr Mesija dovedu sad ne bih bio zadovoljan. I dalje necu da povjerujem da je ovo istina.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Osam mjeseci pokusavaju da mu produze ugovor i on ne osjeca da ce biti important player, sta trazi da svaku pocinje i igra po 90 minuta? Baci govna u rezerve dvije godine, neka propadne potpuno.
Sancez prije osam mjeseci nije bio tu, to veze s njim nema, samo sa tripovanjem da je svjetska zvijezda, a nije.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOsam mjeseci pokusavaju da mu produze ugovor i on ne osjeca da ce biti important player, sta trazi da svaku pocinje i igra po 90 minuta? Baci govna u rezerve dvije godine, neka propadne potpuno.
Sancez prije osam mjeseci nije bio tu, to veze s njim nema, samo sa tripovanjem da je svjetska zvijezda, a nije.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Potencijal sam po sebi jeste olaksica, pre svega za samog igraca, ali ne znaci ama bas nista, toliko puta dokazano.
I zasto se stalno predstavlja da je klub iskljucivi krivac, odnosno Zoze?
Ne znam, pitam, jer meni ne deluje tako.
Ako toliko meseci traju pregovori i nezadovoljstvo, sa obe strane, ako ne mogu da nadju zajednicki dogovor i interes, tu je kraj... i video se on odavno, ne znam cemu sada tolika drama...
Edit: ne mogu da kazem da mi je svejedno, krivo mi je... ali sigurna sam da je odlucio ovo odavno.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jbga, steta sto mentalno zaostaje i za svoje godine i za ovaj nivo fudbala. Bice nesto od njega ako uspe u skorije vreme da sredi glavu, strasan je talenat. Taman da se od njegove prodaje isfinansira bar 70% desnog krila.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment