Mauricio Pochettino will hold talks after the @FIFAWorldCup with Toby Alderweireld, Mousa Dembele and Danny Rose to resolve their futures at Tottenham Hotspur. #THFC
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Miki28 View Posthttps://twitter.com/utdreport/status...962470400?s=21
20 meleona? Auu ode sve u k...
Sent from my iPhone using TapatalkOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Azar mi sve vise i vise pada u ocima. Bas nije lik koji ce da povuce kad ne ide. U poslednjih par godina cesto ima te periode od po 2-3-4 meseca gde ga nema na terenu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pa ja da sam na njegovom mestu, odbio bih da igram. On je jedini igrač u ligi koji je više najebao od De Gea-e, odnosno da je mnogo više zaslužio od tima za koji igra.
Još je gameplan Chelsea-a bio, 3 štopera, 2 wingback-a, 2 defanzivna veznjaka koji ne vole da prelaze centar, i onda Hazard mora sve u napadu da im gradi.
Povuče se po loptu na 40,50 metra od protivničkog gola, napravi višak na malom prostoru, protutnja, poremeti protivnika, i onda ponovo imaju 3v7 fudbal, gde on ispred sebe ima 2 opcije.
Ne znam tačno koji meč, ali tu kraj sezone, bila je jedna situacija koja najbolje opisuje Chelsea. Hazard se povuko po loptu, izbacio 2,3 protivnika, ušo u sredinu, prešo tu odbranu, trči ka golu, odbrana izlazi na njega, on baca pas na levu stranu(20m od gola) na kojoj nema nijedan protivnički igrač, a tamo nijedan njegov saigrač.
Ako neko igra u ligi sam, to je on. Totalno je Chelsea zloupotrebio činjenicu da niko u ligi na pravi višak kao on, a to im se na kraju i obilo o glavu, jer ne može baš sve sam. Niti je baš savršen igrač...
Ali nemam dileme da je najbolji igrač u ligi.Last edited by Busby Babe; 05-06-18, 14:58.
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostPa ja da sam na njegovom mestu, odbio bih da igram. On je jedini igrač u ligi koji je više najebao od De Gea-e, odnosno da je mnogo više zaslužio od tima za koji igra.
Još je gameplan Chelsea-a bio, 3 štopera, 2 wingback-a, 2 defanzivna veznjaka koji ne vole da prelaze centar, i onda Hazard mora sve u napadu da im gradi.
Povuče se po loptu na 40,50 metra od protivničkog gola, napravi višak na malom prostoru, protutnja, poremeti protivnika, i onda ponovo imaju 3v7 fudbal, gde on ispred sebe ima 2 opcije.
Ne znam tačno koji meč, ali tu kraj sezone, bila je jedna situacija koja najbolje opisuje Chelsea. Hazard se povuko po loptu, izbacio 2,3 protivnika, ušo u sredinu, prešo tu odbranu, trči ka golu, odbrana izlazi na njega, on baca pas na levu stranu(20m od gola) na kojoj nema nijedan protivnički igrač, a tamo nijedan njegov saigrač.
Ako neko igra u ligi sam, to je on. Totalno je Chelsea zloupotrebio činjenicu da niko u ligi na pravi višak kao on, a to im se na kraju i obilo o glavu, jer ne može baš sve sam. Niti je baš savršen igrač...
Ali nemam dileme da je najbolji igrač u ligi.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Da, samo što ja mislim da ove godine totalno nisu imali igru, i da su ove godine bili najviše alibi ekipa. Pritom su ove godine bez Coste, koji je predobar igrač, a još više je perfect match i za njihovu ekipu i za njihov stadion(teren). On je tu isto dosta vuko. Morata nije takav igrač.
Više nego ikad su ove godine imali "Da ne primimo gol, a napred će nešto Eden da izmisli"
Comment
-
Diogo Dalot to Manchester United is done. The 19-year-old has complete his medical and agreed personal terms. Official club announcement in due course. NorwoodNema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
UNITED REACH AGREEMENT TO SIGN FRED
Manchester United is delighted to announce it has reached agreement with Shakhtar Donetsk for the transfer of Frederico Rodrigues de Paula Santos.
A further announcement will be made in due course.
Our South American signings
Six countries from South America have provided recruits for United's first-team squad to date - Argentina (six players), Brazil (six), Chile (one), Colombia (one), Ecuador (one) and Uruguay (two).
Of those countries, Brazil has been the biggest contributor to United's cause in terms of the total number of games played by its exports. The first six Reds to emerge from South America's largest and most populous nation have amassed 458 appearances for the club so far, from Kleberson's debut against Wolves in August 2003 to Andreas Pereira's most recent outing in February 2016, at home to FC Midtjylland.
The club's most recent acquisition, Alexis Sanchez, made history during the January 2018 transfer window when he became the first Chilean to sign for United.
sigpic
Comment
Comment