Originally posted by Krojf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
-
Originally posted by mikisavic89 View PostNije. I ko zna na sta je licila njihova ponuda. Tipa 30m transfer i 50k plata npr.
Top klubovi su oni koji su među najboljima u ligi prvaka i u svojim prvenstvima a u zadnjih 5 sezona to su Real Barca Atletico Bayern i juve
Pričam samo o njihovim uspjesima a ne o financijama, naravno da smo ,mi arsenal Liverpool che i ostali bogatiji od njih, ali u rezultatskom smislu trenutno nemamo šanse protiv njih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Manchester United
Zar nije on bio zamjena Pereiri sto je otisao u Lester ili sam nesto pobrkao?
Uglavnom vise bih volio da je neko iskusniji dosao posto imamo Timba ali mlad je, perspektivan, dosta timova se interesovalo za njega. Mozda bude odlican posao
Sent from my iPhone using TapatalkLast edited by Miki28; 29-05-18, 20:30.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Da bude novi Azpi, ovo je kao neki grom iz vedra neba, odjednom, svakako moze da bude odlican posao.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Baš ste dosta pisali...
Trudio sam se da pročitam sve. Svako pogodi neku poentu. Nama kao klubu-timu fali cela slika?
Ovako smo kao mešana salata.
Malo od ovoga, malo od onoga... nema šanse ni da je Murinjo u tom fazonu.
Vezano za pojačanja, ja kažem, koja je vizija?
Ko nam treba i zašto nam treba?
Da li pomeramo liniju, šta radimo.
Mislim da nam treba veća, šira slika.
Comment
-
Ja iskreno nisam ni čuo za momka do prije par sati, mada ni ne pratim Porto. Logičnije mi je bilo da dovedemo Sidibea ili Kansela, ovo mi je glupo skroz, posebno kad imamo Fosu Mensaha. Još ako krene loše, odmah pad samopouzdanja, klupa, privikavanje na PL a tako mlad.
Ok je ako je ovo jedini slučaj gdje sa glavnih meta (Sandro, Fred, Sidibe) pređemo na neke nesigurne alternative. Ako nam sva pojačanja budu takva onda jbg.
EDIT: nešto pozitivno
Manchester United are keen to sign Fred & Toby Alderweireld before the World Cup starts. [BBC] #MUFC
Mourinho believes Diogo Dalot can provide competition for United captain Antonio Valencia. #mufc [BBC]Mourinho wants to sign Fred as a successor to Carrick #mulive [guardian]The future of Marouane Fellaini remains uncertain but the chances are increasing that he will leave Old Trafford this summer. (source: BBC Sport) #MUFCMatteo Darmian is set to join Juventus, while Daley Blind is unlikely to still be at United next season. [BBC] #MUFCLast edited by BorisUnited99; 30-05-18, 00:09.
Comment
Comment