Originally posted by srdjan_sl
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by mikisavic89 View PostA kako je poceo Murinjo? Neka uzme bilo ko od njih LS sa jebenim Portom pa neka se porede.
?
Čak je i Zidane rekao da je teži osvojit španjolsku ligu nego lp a Eto simeone je to uspio i uspio je dignut Atletico među 4 najveća kluba Europe u zadnjih 5-6 godina
Ne znam zasto kloopa omalovažavaš, govoriš da je lako biti trener Bayerna jer osvoje i bez trenera naslov a taj kloop osvojio s borussiom naslov i dosao a njima u finale lp i s ovim raspalim Liverpoolom isto, nazalost kloop zasad radi puno bolji posao u liv nego mourinho u Unitedu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View Post2018 je mikisavice, nije 2004.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
E da je jedini kils Sevilja ali ako ce vam lakse biti. Godinu dana ima, dovodi sta oces ali zna se sta se ocekuje.
Uvijek prica da nema tim, jadan on. Dodje mi ga zao sa kakvim mukama se covjek susrece. Vanserijski posao radi
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostUzeo je simeone ligu pored Reala i Barce a to je sigurno u rangu tog uspjeha mourinha (mou je to uspio prije 15g a od tada se nogomet puno promijenio)
Čak je i Zidane rekao da je teži osvojit španjolsku ligu nego lp a Eto simeone je to uspio i uspio je dignut Atletico među 4 najveća kluba Europe u zadnjih 5-6 godina
Ne znam zasto kloopa omalovažavaš, govoriš da je lako biti trener Bayerna jer osvoje i bez trenera naslov a taj kloop osvojio s borussiom naslov i dosao a njima u finale lp i s ovim raspalim Liverpoolom isto, nazalost kloop zasad radi puno bolji posao u liv nego mourinho u Unitedu
Comment
-
Pep, Simeone i Zidan nikad nisu imali taj gubitnicki mentalitet dok to Poketino svakako ima a jedan od primera ti je i ona cuvena sezona sa Lesterom gde je imao sve na tacni da osvoji titulu i bili smo svedoci kako se to zavrsilo, pao je cak i ispod Arsenala. Ne kazem da mozda on i ne bi bio dobar ali jednostavno ne bi bas rizikovao sa njim, ako vec govorimo o hipotetickim zamenama za Murinja onda je po meni lista jasna Colo ili Maks Alegri, sve ostalo je jako riskantno i moze dovesti klub u mnogo nepovoljniji polozaj od ovog danas.sigpic
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostA kako je poceo Murinjo? Neka uzme bilo ko od njih LS sa jebenim Portom pa neka se porede.
Vreme je da zajebemo vise sa glupim poredjenjima. Znaci Poketino ode u Porto uzme LS i preuzme Junajted. No problemo. Zidan ima na svakoj poziciji po 2 WC igraca jbt sta je on poceo. A koji je faktor taj Klop pa da se stavlja u istu recenicu sa ovima? Evo ako uzme LS za nedelju dana pa i mozda udje pricu sa njima al ajde makar uzeo Bundes, al sta je Poketino?
Comment
-
Molim te nemoj da ti pada na pamet da uporedjujes fudbal Simeonea i Portugalca.
Ne Portugalca iz Celzija ili Intera vec Portugalca u Utd.
Ovo defanzivan fudbal? E moj ti. Pogledaj jos jednom meceve Atletika i meceve Utd. Nasa defanziva je David De Hea
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostPrevise se baca hejt na Poketinu, o njemu smo pricali, i mislim da bi rezultati bili slicni kao sada, stim sto bi igra licila na prime Barsu kako lici sad.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostNemamo kvalitetne igrače?
Pogba martial Alexis lukaku Matić Mata herrera Bailly Rash...
a Liverpool lovren hendo firmino milner ox Moreno solanke
Ko je bolji na papiru?
Jedino bi se Liverpool, tj kloop trebao zaliti da nemaju dobre igrače a ne mi
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostMolim te nemoj da ti pada na pamet da uporedjujes fudbal Simeonea i Portugalca.
Ne Portugalca iz Celzija ili Intera vec Portugalca u Utd.
Ovo defanzivan fudbal? E moj ti. Pogledaj jos jednom meceve Atletika i meceve Utd. Nasa defanziva je David De Hea
Comment
-
Originally posted by Erik View PostA Anceloti je...?sigpic
Comment
-
Originally posted by Princoni. View PostPa hajde neka sada uzme Murinjo sa Portom LS . Uvek me nasmeje taj ofucani argument navijaca Murinja . To je bilo potpuno drugacije vreme i stanje u kome se fudbal nalazio. Tada je i Partizan sa Realom igrao 0:0 u Beogradu, a u polufinalu su igrali: Deportivo, Monako, Porto i Celzi. Krajnje neumesno da se porede situacije tada i sada kada se enormno vise sume novca ulaze u fudbal i mnogo je veci jaz izmedju malih i velikih, odnosno bogatih i siromasnih.
Comment
Comment