Powiganisao mu se mentalitet. Verujem da niko nema ni mrvu uzbudjenja pred WH danas, cak imam osecaj da vise zelim da Bilic prodje. Ako nista, vredi zbog Payeta gledati bilo koju tekmu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
-
Ali jedini način da Blind ne igra jeste da bude povredjen, mada i ako je povređen ima da igra jedino nogu da polomi. vratio Januzaja i ne ulazi u igru opšte.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Pa ako budu Morgan i Erera trčali koliko treba da trče može on da igra 90. A i da ne može imaće zamene u vidu Blinda i kretena KerikaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Neka ga tamo ako treba neka mu United plaća i platu još godinu dana. Apsolutno mi se jebe. Covek je danas ugušio sredinu. Sve lopte samo u stranu otvara kontre. Kasni da ukliza. U skoku stvarno nikada koristan. I taj pas ne može da ubode. Razumem da Felaini gresi on je drvo. Erera nije dobar paser. Ali da Kerik ne pogodi jedan pas iza ledja ovih debila a ima u napadu 3 brza gonzalesa. Jebes ga. Kao i herera takodje. On sve vraća Keriku.
Molim Boga ko god da bude trener dovede stopera i neda ugovor Keriku. Može da proda i Runija i još pola tima ali samo da dovede stopera i da neda ugovor i ja ću da ga obožavam.
Ps neka ide u MLS sa Pirlom da djuska da nauči nešto po stare dane.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment