Procitao sam do on je preko 25miliona funti godišnje igrač i tu naravno stao, kapiram da ima jos dosta bisera tu, ali bici ce se potruditi za signature material
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Oko Talisce, jos jedan argument zasto Murinjo je slupo. Gde nam se on uklapa je pitanje?
Klopp i Gvardiola dovode igrace koji su dobri za njihov sistem, Murinjo dovodi samo dobre igrace. Ceo svet zna da nam treba desno krilo.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostProcitao sam do on je preko 25miliona funti godišnje igrač i tu naravno stao, kapiram da ima jos dosta bisera tu, ali bici ce se potruditi za signature materialOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Kad smo kod starog...oporavlja se, sve ok?
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Felaini ide, Talisca njegova zamena, da imamo koga da gadjamo kad ne ide nista, a nece ici
Ja sam mislio da je stariji, ovako mi je ok. Gledao sam ga desetina puta, snazan je i ima dobru tehniku, ako se dobro secam ume i sa slobodnjaka da ga da.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
5,zbog pozicije na tabeli,igre itd. Mozda je i ovo mnogo ali to je to tu,neka polovina od najboljeg. Da smo osvojili jedan trofej,povecao bih na 7 ali ovako,dosta je kume.
Ja sam navikao vec da se sa Junajtedom poveze i po 50 imena u prelaznom roku i da su neka zavrsena. Sve dok se dodju na Traford,od toga nema nista.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
Comment