Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Murinjov proaz, kad ti udjes u finale sa Filom Dzonsom onda zasluzujes samo poraz. Celsi je imao tri opasne situacije daans, dva puta im je to omogucio Dzons.
Inace bolji smo bili, bolja smo ekipa, ali dzaba. Kante najjaci cdm na svijetu uz Kazemira, niko im nije ni blizu. Samo da im ode Konte i bice mi krajnje simpaticni opet, ovu gnjidu italijansku nikako ne mogu da svarim.
Mora ovdje da radi zesca metla, Smoling opet objasnio, ali neka ide Dzons na Mundijal
Rasford je bas uzasan, Lingard ne moze da igra kad se igra sa tri vezna iza njega. To je previse ocito. Martijal je ko zna dje mislima, Pogba previse nonsalantan, morao je da da ono glavom.sigpic
Comment
-
Originally posted by NSG View PostSto to mislis?
Originally posted by reddevil96 View PostA sancheza nisi spomenio da je igrao loše a odigrao je u rangu sa rashfordom, hazard pokazao ko je najbolji igrač lige
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by NSG View PostSto to mislis?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Deprimiran sam. Po prvi put sam jedva docekao da se zavrsi sezona, da ne gledam ovo. Gledanje Uniteda mi je postala obaveza prema svom biću i životnoj pasiji.
Zbog cele priče sa Sanchezom smo totalno pesimističan. U punom trku, na vrhovima prstiju, ista udaljenost kao Azpi koji je na petama, maltene bez trka... i prvi do lopte stize Azpi, koji i nije bas najbrzi bek.
Sa Sanchezom kad igramo teren, tj polovina na koju mi napadamo deluje kao da je teren za futsal. Sve skučeno.
Još sebi daje za pravo da prigovara saigračima, a on je samo takva olupina i ispušena muštikla.
Rash katastrofa. Pogba daleko najbolji id igrač koji su iole blizu gola.
Levi bek, veznjak i desno krilo, apsolutni must.
Samo taj veznjak da nije SMS, ili da on bude bonus veznjak.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTako sto sam gledao ankete ovih dana, svaka je bila 60+ posto za opciju top 4 bez trofeja ili peto mjesto i Fa kup ili liga kup.
Igrao je lose, ali nije lose kao Rasford, samo je Dzons igrao gore od Rasforda. Niko ne spominje Pogbu gotovo nikad, a danas je bio mudaless sto mu se precesto desava kad je bitno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
Comment