A za desnog beka se pominju Sidibe i Hysaj iz Napolija. Toby - Bailly i Toby - Smalling u najavi bas dobri stoperski tandemi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Manchester United are confident of completing a £40m move for Tottenham defender Toby Alderweireld. [Evening Standard] #MUFCJose Mourinho wants to sign one midfielder to replace the retiring Michael Carrick, and will sign an additional midfielder if Marouane Fellaini does not sign a new contract with #mufc [Duncan Castles]#mufc are understood to have proposed contractual terms to Fred (Shakhtar Donetsk) #mulive [duncan castles]
Iskreno se nadam da Felaini odlazi na ljeto, svaka mu čast, koristan je i zahvalan igrač, nije zaslužio onolike kritike ali treba nam bolja opcija na toj poziciji.Last edited by BorisUnited99; 15-05-18, 16:08.
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostMiki, Tobi ili Umtiti?
Ipak realnija prica je Tobi, j... ga povrede a to ni nama ne manjka sa nasim pulenima pozadi pa je malo rizican ali klasa svakako.
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Ja nznm zašto smo zapeli za Serija. Gledao sam više puta vezistu Nice nije me impresionirao do te mere da bih želeo videti ga na OT.
A da je sam igrač na ceni govori da ga i Barsa htela svojevremeno kupiti.
Alex Sandro i Vilijan legli bi nam ko budali šamar. Brazilac iz Čelsija spominje se već neko vreme u kontekstu sa nama, tako mislim da ovde ima nečeg većeg od novinskih insuinacija.
Teško će Napoli ustupiti nekom Gulama. Čak i da pristanu na to sigurno će De Laurentis paprenu cenu odrediti.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
Comment