Kaze Dankan u Tajmsu Aleks Sandro na kraju sezone.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Manchester United
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostJose Mourinho wants to sign a right-back, centre-back, two central midfielders and a winger this summer. [Times]
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
LB je isto pod obavezno kad vec ne racuna na Soa.
2 veznjaka bi bilo odlicno da budu Zorzinjo i Fred.
Krilo ce to biti vrvt Perisic ili Wilian ako se bude moglo. Mozda i Bejla pojure.
CB? Ne znam
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Svaki prelazni rok glavna meta medija bude Fabinjo i Brazilac po pravilu ostane u Kneževini.
Mnogo bi voleo Vilijana i Freda videti "u vezi", posle dužeg vremena imali bi tehnički superioran tandem u manevru samim tim verovatno bi gledali lepši United nego do sad.
Ja sam za Bejla ma šta ko mislio. I dalje ima magije u Velškim kopačkama, ako ga ozlede mimoiđu može puno toga doprineti na poboljšanju Uniteda.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostSvaki prelazni rok glavna meta medija bude Fabinjo i Brazilac po pravilu ostane u Kneževini.
Mnogo bi voleo Vilijana i Freda videti "u vezi", posle dužeg vremena imali bi tehnički superioran tandem u manevru samim tim verovatno bi gledali lepši United nego do sad.
Ja sam za Bejla ma šta ko mislio. I dalje ima magije u Velškim kopačkama, ako ga ozlede mimoiđu može puno toga doprineti na poboljšanju Uniteda.
Ja sam bio za njega proslo ljeto, 1 opcija ali sad da puknemo masu para plus plata pored Sanceza mi je problematicno?
Willian bi bio sjajno resenje za tu bolnu desnu stranu ali sam ubijedjen da Celzi posle ovog debakla sa Maticem nema trika da proda nekog igraca nama narednih par sezona minimum.
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostDanas je Lukakuov 25. rodjus. Jbt koliko je dečko na fudbalskoj pozornici čini se ko da je dobrano zagazio u četvrtu deceniju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
Comment