Fellaini denies Mourinho contract claims as he holds Man Utd to ransom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostU izvini molim te.
A?
Kakve veze ima Rej Renson sa Felainijem?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostNe trudi se njemu to objašnjavati
Na ovom forumu se smije samo srati protiv martiala i shawa (i mikhia prije) jer je i mou protiv njih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Ne znam Vlajko, meni je sad nakon ovog guglanja kristalno jasno da je Felaini ucenitelj najgoreg reda koji drzi Junajted kao taoce.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Geri Nevil(legenda Kluba): "Mislim da je ovo bila poslednja šansa koju je Murinjo dao nekim igračima. On mora da ima vere u igrače, a juče mu to neki nisu dozvolili. Bili su užasni od početka utakmice.
Napraviće ozbiljne promene u svlačionici, vidi se da mu pojedini ne odgovaraju i da mu je dosta njih. Pobogu, pa oni nose dres Manchester Uniteda, moraju postaviti više standarde."
Geri u pravu 100%
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
Comment