Pure class od Zozea, car. Mnogo gotivi malog, dosta cemo ga gledati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Kaze Romano da je Juve za Marsijala u fazonu loan with option to buy.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Felaini sigurno ide,tu nemamo brige
Sad sto se tice Marsijala,ja bih licno voleo da ga gledam i sledece sezone,sa vise minuta i prostora. A posto verujem da se to nece desiti,mislim da je prodaja bolja opcija. Sad u Totenhem ne verujem da ce,ako necega imaju,to su krila.
Juve mi je tu najozbiljniji.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
-
Originally posted by bici View PostKaze Romano da je Juve za Marsijala u fazonu loan with option to buy.
Nadam se da ce Juve biti dovoljno pametan i ici po ovakav dragulj.
Comment
-
Trika nema da ga daju tako, ako ga budu prodavali bice to za kes, 80-100 miliona. Mada mislim da nema sanse da bude prodat. Juventus je platio za debelog luzera Iguaina 90 miliona, za Pogbu ispod 105 nisu popustali, 100+ miliona traziti odjednom ili ga poslati u Atletiko za Grizmana, glava za glavu.sigpic
Comment
Comment