Zna li neko kako mogu da gledam utakmicu preko telefona?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
https://twitter.com/manutd/status/97...953943040?s=21
Ne razumijem sastav uopste. Previse pasivno na OT
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Manchester United
Bar ima lijepih opcija na klupi ako nesto podje po zlu ali mi se ne svidja startna postava.
Mislim da ce Lingard odigrati odlican mec mada sam vise bio za Matu jer je sjajno igrao u zadnje vrijeme.
Bas me zanima kako ce izgledati napadi jer Matic i Felaini ne mogu da organizuju napade tako da ili visoke lopte naprijed ili Dzesi da prenese loptu.
Od Sanceza se mnogo ocekuje u ovoj postavi, mora biti glavni kreator ekipe
Sent from my iPhone using TapatalkLast edited by Miki28; 13-03-18, 19:55.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Ajde Mou, nemoj za penale da igras.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment