Daj odjebi u PSZ i spasi nas bede sto pre
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Doveo Sancheza i koristi ga na poziciji gdje igra najtalentiraniji igrač united i igrač koji treba nositi napad Uniteda u idućih 10 godina
Dolaskom sancheza pogba i martial na klupi završili i sad procijenite je li ovaj dolazak ovog nekog Čileanca donijelo vise negativnog nego pozitivnog
Bez obzira na ovaj danas rezultat mi nemamo svijetlu budućnost s ovim smiješnim likom na klupi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by reddevil96 View PostDoveo Sancheza i koristi ga na poziciji gdje igra najtalentiraniji igrač united i igrač koji treba nositi napad Uniteda u idućih 10 godina
Dolaskom sancheza pogba i martial na klupi završili i sad procijenite je li ovaj dolazak ovog nekog Čileanca donijelo vise negativnog nego pozitivnog
Bez obzira na ovaj danas rezultat mi nemamo svijetlu budućnost s ovim smiješnim likom na klupi
Inače on je za Pogbu izmislio ne fudbal, već sport.
Comment
-
-
Originally posted by MarkoNFL View PostSančez ne sastavlja ekipu.
Inače on je za Pogbu izmislio ne fudbal, već sport.
Zanimljivo do prije par tjedana ste svi govorili da je pogba najbolji a sad ga omalovazate
Bolje bi mi igrali da igraci među sobom sastave ekipu nego ovaj lik na klupi
Comment
-
Mourinho je izgleda ozbiljno za neko posmatranje dobro, izgubio ili dobio ovu utakmicu. Idi bre u tri lijepeNema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Ma ovo ti je teska bunkercina, Mektominaj ce nekad izac gore ali uglavnom svi ispred odbrane. Uzas za gledanje
Pogba, Marsijal, Rasford, So ( ovaj zadnji ni na klupi ) a predstavljaju buducnost Utd.
Odjebi Zoze
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment