Pjanic je strasan igrac, al mi naginje na chokera. Sandu nam moze vise reci
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Nisam mnogo gledao Rabioa ali ono stonsam gledao on i Tijago nisu slican tip igraca a nama bi legao pored Matica i Pogbe bas taj tip Tijaga/Pjanica.
Samo eto, malo malo pa neka povreda a to nam nikako ne treba
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Kingsley Coman - 21 godina. Dinamican, brz, prodoran, desna noga.
Douglas Costa - 27 godina. Na pozajnici u Juventus (cenim da bi mogli da ga dobijemo povoljno)
Marco Reus - 28 godina. Ima varijacije u formi. Vise igra napred, zavrsava i sam, dobar mentalitet.
Mario Gotze - 25 godina. Na pozajmici u Dortmundu. Mnogo varijacija u formi. Vraca se posle poveda. Plejmejker. Nosi rizik, ali i mogucu dobit.
Comment
-
Bajern bi lud bio da se odrekne mlade koke Komana.
A gde nestade Renato Sančez? Kakav je to potencijal bio. Gledajući ga na EP za mlade oduševio me. Dečko sve ima osim glave izgleda. Nije kasno još za njega, mlad je, samo treba mnoge stvari da koriguje. Umislio rano da je CR. Doduše i Bajern ga kupio i ostavio da trune između klupe i tribine.
Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostKingsley Coman - 21 godina. Dinamican, brz, prodoran, desna noga.
Douglas Costa - 27 godina. Na pozajnici u Juventus (cenim da bi mogli da ga dobijemo povoljno)
Marco Reus - 28 godina. Ima varijacije u formi. Vise igra napred, zavrsava i sam, dobar mentalitet.
Mario Gotze - 25 godina. Na pozajmici u Dortmundu. Mnogo varijacija u formi. Vraca se posle poveda. Plejmejker. Nosi rizik, ali i mogucu dobit.
Citam nesto po tw i portalima fora Pogba nezadovoljan u UTD, navodno zbog Murinjove taktike i stila igre. Ne verujem da je ovo 100% tacno, ali ima istine donekle.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Koji ce nam ti igraci? Nama vise ne skripi naprijed, to nam je sto nam je ali zato sredina terena se itekako treba pojacat.
Najosnovnije je da trener skonta koja formacija najvise odgovara ekipi i da na osnovu toga kupuje. Ne trebaju nam specijalci za vise pozicija vec dovedes covjeka koji odradjuje jednu poziciju ali je odradjuje kako treba.
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Mislim da je Murinjo odlucio da formacija bude
4-2-3-1
I da to nema sanse da se menja.
Ustvari formacija je samo ono sto je na papiru, vazniji je stil igre.
A on je bojim se vise defanzifan nego ofanzivan.
Ono sto je igrao kroz celu karijeru.
Mislim da je tripla kruna sa Interom, kad je iskidana Barselona na vrhuncu moci trajno odredila njegovu filozofiju.
Tada su dva zadnja vezna bili Stankovic i Kambijaso i rotirali se sa bekovima Maikonom i Zanetijem.
Snajder plejmejker.
Eto se podredio ekipi.
A Dijego Milito u ulozi Drogbe savrsen.
Comment
-
-
Koliko sam upoznat prolazilo kroz javnost da je Žoze bacio pik na Renata. Da mu je bio "tiha patnja" od mladih bisera. Čak se pričalo da će mu Portugalac biti prva akvizicija od stupanja na klupu Đavola.
Sada je nezadovoljan u Velsu klimom i životom na Ostrvu. Ništa neobično od momka koji je odrastao na toplom Mediteranu.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostMislim da je Murinjo odlucio da formacija bude
4-2-3-1
I da to nema sanse da se menja.
Ustvari formacija je samo ono sto je na papiru, vazniji je stil igre.
A on je bojim se vise defanzifan nego ofanzivan.
Ono sto je igrao kroz celu karijeru.
Mislim da je tripla kruna sa Interom, kad je iskidana Barselona na vrhuncu moci trajno odredila njegovu filozofiju.
Tada su dva zadnja vezna bili Stankovic i Kambijaso i rotirali se sa bekovima Maikonom i Zanetijem.
Snajder plejmejker.
Eto se podredio ekipi.
A Dijego Milito u ulozi Drogbe savrsen.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKoliko sam upoznat prolazilo kroz javnost da je Žoze bacio pik na Renata. Da mu je bio "tiha patnja" od mladih bisera. Čak se pričalo da će mu Portugalac biti prva akvizicija od stupanja na klupu Đavola.
Sada je nezadovoljan u Velsu klimom i životom na Ostrvu. Ništa neobično od momka koji je odrastao na toplom Mediteranu.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Bas sam ga gledao u Svonsiju, nije znao gde treba da se krece, nalazi...
Klupa ubije mladog igraca.
Comment
Comment