Originally posted by bici
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostSancez je odlican, vrijedi milijardu mjesecno. Znaci Srdjan i ja smo sad zgazili sa Mancesterom na FIFAi, Sancez desno gamechanger. Cetiri divizije, cetiri titule, divizija jedan je tu, ali ne bi dosla da nismo imali Sanceza. Dvije milijarde platu zasluzuje nedeljno.
EDIT:
U sustini transfer je vec isplacen sto se nas dvojice tice, jedino ne znam kako da ukalkulisemo ove cifre sto dajemo za Hambera i Atoma, to nam se nikako ne uklapa.Last edited by srdjan_sl; 26-01-18, 17:55.sigpic
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostSamo da potvrdim da Sancez kida po desnoj strani na FIFI.
EDIT:
U sustini transfer je vec isplacen sto se nas dvojice tice, jedino ne znam kako da ukalkulisemo ove cifre sto dajemo za Hambera i Atoma, to nam se nikako ne uklapa.
Comment
-
Od večeras pa ubuduće počinje da se prati svaki Sančezov potez, da mu se broji svaka greška, loš potez i sl. Jbg neminovno kad prelazi u Junajted.
Ova odbrana mi je tanka, tj. nesigurna u ovom trenutku, jedino u Šoa imam povjerenja.
Valjda sve bude išlo kako treba, da ne mora umarati Lukakua, Lingarda i ostale sa klupe.
Comment
-
Lepa pobeda Zozeu za rodjendan, bez vecih trzavica izuzev prvih 20 minuta. Valjda ce ovaj gol Raska malo probuditi iz letargije. Debi Sanceza, dobro je odigrao, trudio se, razigravao saigrace i na kraju asistencija.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Comment
Comment