Skaj je u emisiji preneo tvit fejk naloga Fil Nevila.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Manchester United
Klasa od igraca, jedan od najboljih napadaca za mog zivota sto sam vidio.
Ostaje zal sto nije dosao ranije u Utd ali i u ovim godinama je ostavio trag. Ibrahimovic iz vremena Juvea, Intera da igra u danasnjoj PL bi bilo surovo, ovo sto radi Kejn ne bi bilo ji blizu onoga sta bi im Ibra radio.
Dosta vrhunskih napadaca koje sam volio gledati u drugim klubovima su i zavrsili u Utd kao sto je Ibra, RVP, Berba,Falkao. Jedino omaleni Argentinac iz Atletiko Madrids nije zaigrao za crveni dio Mancestera a uzivao sam ga gledajuci
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Real Madrid have informed David De Gea’s representative Jorge Mendes that they will try to sign him once again in the summer. (Source: Cadena SER)sigpic
Comment
-
I ja mislim da ostaje, pritom je pod ugovorom do 2020. Ali da nam daju Bejla i Kovacica za njega npr, ne bih sekunde razmisljao
Kod Murinja je Diego Lopez izgledao kao najbolji golman svijeta, taj nema problema s golmanima
U svakom slucaju cemo ih odrati, ako oni to uopste mogu i da platesigpic
Comment
-
150miliona + Kros i teraj.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Nemam problem da ga pustimo ako hoce da ide, al verujem da ce Vudi traziti boga oca i sesto. Za Real je cena posebna.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment