Kako bjese ona stara... covjek izadje iz sela, ali selo iz covjeka nikad Uvijek ce to biti musavi Cileanac
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Zao mi je Mikija, korektan lik, dobrica neosporan je njegov kvalitet ali jednostavno nije islo. Zelim mu sve najbolje u daljoj karijeri i imam neki osecaj da ce u Arsenalu da pokida.
Sto se Aleksisa tice reci su suvisne, klasa, prava napast za sve protivnicke igrace. Moram ipak da priznam da su mi pomesana osecanja oko njegovog dolaska, imam neku bojazan. Nadam se da ce se brzo uklopiti u ekipu.
Ima li neko Sancezovu statistiku izvodjenja penala ?
Comment
-
"Miror" izveštava da Pogba zahteva da mu se plata udvostruči nakon što Sančez pređe na OT.
Kada se Pogba vratio iz Juvea 2016. godine, složio se sa ugovorom od 167,000 funti nedeljno, koji je porastao na 200,000 kada se United kvalifikovao u Ligu Šampiona.
Pogbin agent Mino Rajola je sada u dobroj poziciji da traži 400,000 funti sedmično pogotovo zato što je Pogba viđen kao budući kapiten ekipe, ali ga u klubu takođe smatraju kao neko na kome se može graditi značajni vremenski period.
Pregovori o revidiranom ugovoru će se najverovatnije održati tokom leta između Uniteda i Rajole.
Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Radulov47 View PostZao mi je Mikija, korektan lik, dobrica neosporan je njegov kvalitet ali jednostavno nije islo. Zelim mu sve najbolje u daljoj karijeri i imam neki osecaj da ce u Arsenalu da pokida.
Sto se Aleksisa tice reci su suvisne, klasa, prava napast za sve protivnicke igrace. Moram ipak da priznam da su mi pomesana osecanja oko njegovog dolaska, imam neku bojazan. Nadam se da ce se brzo uklopiti u ekipu.
Ima li neko Sancezovu statistiku izvodjenja penala ?
Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Manchester United have Offered Arturo Vidal a 3 year deal and are well in Advance talks for a Free Summer transfer - [ESPN]Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by nine33 View PostManchester United have Offered Arturo Vidal a 3 year deal and are well in Advance talks for a Free Summer transfer - [ESPN]Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostOn je malo polupan igrac, a?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ma on vec lagano gazi tridesetim, nije nikakvo long-term resenje, al dovesti Vidala za dz bi svakako bio sjajan posao.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ne bi bilo prenatrpano jer nam treba veznjaka posto Kerik ide u penziju, Felaini oteze sa ugovorom a Erera kriminalan. Ne mozemo dopustiti da Matic u decembru izgleda kao izduvan balon, treba rotacije.
https://twitter.com/utdreport/status/955050677092405248
Nista bez helikoptera se ne racuna[emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by bici View PostUpgrade na Ereru svakako. Za kvalitetnu rotaciju moze da posluzi, mada ako povrati neku formu od ranije, moze da posluzi i za mnogo vise. Mada kapiram da je ovo espn moji hvata momenat nas koji uzimamo igrace za dz.sigpic
Comment
Comment