Originally posted by Miki28
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Jebiga tesko mi je sad da ga blatim jer u ovoj sezoni nemam mnogo toga da mu zamerim al svakako molim bogove fudbala i prinosim im zrtve da Baji i Lindelof ne budu Smolingov nivo za 5 godina.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Jeste se bar malo opustili oko Lindelofa, nakon njegovih poslednjih 4-5 partijaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Mene je ozbiljno zabrinuo u Skoplju kad sam gledao, bas je kritican bio kod najosnovnijih stvari za odbrambenog igraca. To me je bas zaprepastilo jer nisam mogao vjerovat da Zoze moze omanuti kod stopera.
Zadnjih nekoliko meceva je zadovoljavajuce mada znamo svi da moze i mora bolje
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Alexis Sančez našao se u novoj sex aferi. Novog igrača Uniteda optužila poljska studentkinja iz Londona da joj je nudio novac da spava sa njim, a ona jadna i nevina mislila da je to - početak veze!
Prsata dama navodno nije znala čime se Sančez bavi i da joj je nudio 1000 funtinza noć. Ta viđanja su se odvijala nekoliko meseci, da bi tek posle nekog vremena, Čileanac priznao da ima devojku i da mu ona služi samo za avanturu.
Tako uvređena i osramoćena [emoji3] otišla pravo u "San", ispričala svoju priču, dala im i SMS prepisku i sad zahteva osvetu.
Jebeno težak život profesionalnog fudbalera kad moraš sa svakim fufama da se boris.
Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Lindelof je inace bas veliki gotivac, samo jos fali da pocne ozbiljno da igra fudbal
http://www.reddit.com/r/reddevils/co...iend_has_some/Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostAlexis Sančez našao se u novoj sex aferi. Novog igrača Uniteda optužila poljska studentkinja iz Londona da joj je nudio novac da spava sa njim, a ona jadna i nevina mislila da je to - početak veze!
Prsata dama navodno nije znala čime se Sančez bavi i da joj je nudio 1000 funtinza noć. Ta viđanja su se odvijala nekoliko meseci, da bi tek posle nekog vremena, Čileanac priznao da ima devojku i da mu ona služi samo za avanturu.
Tako uvređena i osramoćena [emoji3] otišla pravo u "San", ispričala svoju priču, dala im i SMS prepisku i sad zahteva osvetu.
Jebeno težak život profesionalnog fudbalera kad moraš sa svakim fufama da se boris.
Hahahahahaha pa sta ce jadnik kad i pored toga sto je poznat, vidjen i slavan i dalje mora da placa ne bi li se nedje obradovao Stvarno mi nisu jasni takvi likovi... mada je to u njihovom svijetu normalno.
Bio je jedan sto je bratovu zenu trosio... i to besplatno
Comment
-
Kakav igrac. Volim da gledam PL i naravno LS pa sam vidio dosta njegovih golova ali opet sam odusevljen.
Sa lijeve, desne strane, kao napad, izvan 16m, glavom, penal, slobodnjaci. Bas bas raznovrstan igrac. Uzivanje ce biti gledati ga
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostHahahahahaha pa sta ce jadnik kad i pored toga sto je poznat, vidjen i slavan i dalje mora da placa ne bi li se nedje obradovao Stvarno mi nisu jasni takvi likovi... mada je to u njihovom svijetu normalno.
Bio je jedan sto je bratovu zenu trosio... i to besplatno [emoji3]
Comment
Comment