Bolji bi bio link up i hold up, ali bi bilo vise frustracija s promasajima i u zivotu ne bi mogao da izdrzi ritam koji bi mu nametnuo Zoze. Na isto ti dodje, nisu svjetska klasa ni jedan ni drugi, imaju svoje vrline i mane. Jbg ja sam bio prvi protiv Lakazeta ali se ispostavilo da je on bolji od obojice. Bas me odusevio.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Busby Babe View PostNe znam, znalo se da će Morata da posustane, da će da ga pojede ritam utakmica, tempo i cela ta engleska kiša etc...Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Mourinho, "Normally we don't like to do business in January because it shows we didn't do our best in the summer, but if you have the chance to get a special player, some player that you'd try in the summer then you try to do it. That's simple."Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by Stevudza11 View PostKoji tim....
EDIT: Sta mislite, da li bi se zajebali da smo uzeli Moratu umesto Lukakua?
Mislim da će Morata u drugoj sezoni već biti dosta bolji, i ove je dobar i pored svih promašaja, a sledeće će biti priviknut na Englesku. Eno i Džeko dolazi u Čelzi, konkurencija će Morati dobro doći.
Comment
-
Sanchez left the Arsenal team hotel just before 11pm yesterday to head to Manchester. Medical today. Deal no longer a straight swap, but two separate £35m deals for Alexis and Mkhitaryan according to @johncrossmirror. #mufc
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Odlucio i Tankredi da se oglasi. Kaze 900k nedeljnoOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pa verujem da ce ostati, u odlicnoj je formi, ne duva pozadi kao kad igra Jang, Jang je malo bolji ofanzivno, ali taman je sad Sou uhvatio formu, ne treba da ga zakovati za klupu, Jose ga pohvalio sto nikad ne radi, tako da ... treba ostati u prvoj
Comment
-
-
Originally posted by Ser Gagi View PostPa verujem da ce ostati, u odlicnoj je formi, ne duva pozadi kao kad igra Jang, Jang je malo bolji ofanzivno, ali taman je sad Sou uhvatio formu, ne treba da ga zakovati za klupu, Jose ga pohvalio sto nikad ne radi, tako da ... treba ostati u prvojI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
...@Alexis_Sanchez to @ManUtd and #Mkhitaryan to @Arsenal: deals are at the final details ✅ @SkySport @SkySportsNewsNema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
Comment