Nece naravno ali je za svoje interese spreman da im potrosi sezonu ili dvije, a ovamo imas rajolu koji gadja stolicom predsjednika Dortmunda jer nece da mu pusti igraca u Mancester. Uvijek neki skandal s njim i koliko se zauzima za svoje igrace. Balotelija je izvlacio sto puta iz govana. Mendes je Murinjov agent i imaju strogo profeesionalni odnos izgleda. Naravno kad Zozeu nesto treba Mendes uskace da pregovara, samo mislim da nije isti nacin na koji brinu o svojim klijentima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Miki28 View PostGuedes ce da bude bruka igrac, samo da ne vrati u Psz. Da da, Nevesa je u Vulvse poslao. Covjek je i pojava.
Mislim da je on i Murinju menadzer
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Asked if the club are trying to sign Alexis Sanchez, Conte says: 'I don't think so.'Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Konte nema pojma sta se desava u klubu. Njemu dovode i odvode igrace a on to sazna na treningu kad vidi nekog novog ili da nekog nema.
Nego, ovo odugovlacenje me bas smorilo. Non stop iskacu notifikacije ovo pa ono pa onda je nesto trece. Teski smor.
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment