Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ma samo nek odjebe iz Utd. Smucio mi se jos prije nekoliko nedelja sa uzasnim partijama.
Ovo nikako nece na dobro da izadje na njega. Navijaci ce ga ubiti u pojam ako sjebe Sancezov dolazak
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Gmaz debeli. Bude li sjebao ovo, duguje nam Veratija na leto.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Novi ugovor opet?
Erik, raspitao sam se i janza tog ali nesto mi ne uliva povjerenje.
Ne znam da li je to samo meni cudno ali Utd ima bas problema da odradi taj zadnji korak kod dovodjenja igraca, cesto se to otegne duze nego sto je potrebno. Mozda i grijesim
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Kako je dobro dosla suspenzija Younga za Shawa, povezao je par vrlo dobrih utakmica, samo da nastavi tako i imamo lijevog beka kakav treba da bude. P.S. Zao mi je malo Mikija ali kad je u pitanju Alexis nema tu mnogo price, hvala mu za LE i srecno u nastavku karijere.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
Comment